Nieuwe samenwerking tussen Oliver Heldens en Throttle bevestigd

Stijn van Beers | 15 januari 2018
music

Samenwerking Oliver Heldens en Throttle

Het is alweer twee jaar geleden dat Oliver Heldens en Throttle hun samenwerking genaamd ‘Waiting’ gereleased hebben, en man wat ging deze track goed! Nu twee jaar later heeft Throttle via zijn Instagram-account bevestigd dat er een nieuwe samenwerking aan zit te komen.

Throttle

Throttle heeft al enkele grote hits achter zijn naam staan, denk aan ‘Baddest Behaviour’ en ‘Found You’. Ook heeft hij al enkele grote shows op bijvoorbeeld Tomorrowland afgewerkt, een groot talent kun je wel zeggen.

Oliver Heldens

De frontman van Heldeep Records kennen we natuurlijk van zijn tracks zoals ‘Koala’, ‘What The Funk’ en ‘The Right Song’. Ook heeft hij vele grote shows achter zijn naam staan en treedt hij ook op onder zijn alias Hi-Lo. Dit jaar werd Heldens gekozen tot nummer 8-dj van de wereld in de DJ Mag Top 100, en in een interview op Creamfields liet Oliver doorschemeren dat er nog veel nieuwe muziek aan zit te komen. Deze tracks zullen niet allemaal zo iconisch zijn als ‘Waiting’ twee jaar geleden was, maar misschien is de samenwerking tussen Oliver Heldens en Throttle dat wel. Geniet hieronder nogmaals van deze track, en we houden je op de hoogte over de verdere ontwikkeling van deze samenwerking.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws