Is 'Me Gusta' van Pyramids en Jhorrmountain de zomerhit van 2018?

Partyscene Redactie | 23 april 2018
music

Na het grote succes van 'Coño' is Nederlands rapper Jhorrmountain terug, ditmaal samenwerkend met het duo Pyramids voor een sterk staaltje zomermuziek. 

'Me Gusta' is, zoals de guys het zelf omschrijven, een ode aan de vrouw, maar qua sound ook een ultieme zomerplaat vol warmbloedige dancehall en geile lyrics. Een viezerik, jawel, maar in zonnige outfit, klaar om de festivals onveilig te maken.

Catchy dancehall

Pyramids is de creatie van twee jonge Amsterdamse DJ/producers die sinds 2016 de wereld bestoken met catchy dancehall, zowel miljoenen streams scorend met eigen singles als 'Rwina' (gouden plaat) en 'Jet Jet', maar ook producties voor andere artiesten als Jairzinho, F1rstman en Lamix. Let hiervoor op hun typische 'Pyramids tag' als keurmerk bij uiteenlopende tracks!
 
Jhorano Plet (22) aka Jhorrmountain groeide op in Amsterdam Zuid-Oost waar hij zijn jeugd doorbracht met lokale muzikanten. Dankzij zijn moeder werd hij gevoed met 80's en 90's helden, met R. Kelly als grootste invloed. Vorig jaar brak hij flink door met zijn Johnny 500 collab op het album 'The Peoples Champ', waarvan tracks als 'Skurbah' en 'Worken' al miljoenen Spotify plays scoorden. 

Onsterfelijk

Afgelopen winter maakte Jhorrmountain zich vervolgens  door samen met producer Puri en rapper Adje het vieze monster 'Coño' te releasen. Een onweerstaanbare clubtrack waarop de guys boven zichzelf uitstegen met lekker zompige beats en geile vocals - het werd een doorslaand succes. Er waren talloze media-optredens, een spraakmakende video, terwijl de track zelf platina ging (inmiddels staat de teller op ruim 19 miljoen Spotify streams).
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws