Maan verkracht klassiek liedje en wordt afgemaakt

Partyscene Redactie | 15 december 2018
music

Zangeres ontvang storm van kritiek na optreden DWDD

Maan. Bekend van talentenjachten en hits en hitjes met rappers en rappertjes. Leuke meid en zo. Maar ze kan natuurlijk niet alles flikken. Een Nederlands luisterliedje bruut verkrachten, bijvoorbeeld.

De zangeres met de naam van een hemellichaam werd gisteren uitgenodigd voor een rubriek in De Wereld Draait Door waarin artiesten liedjes vertolken die veel voor hun hebben betekend. Maan koos 'Het Dorp', een stokoud en wonderschoon liedje van Wim Sonneveld. De Maan-versie werd echter niet bepaald gewaardeerd door de kijkers van het VARA-programma. 

Pappie het tv-baasje

Door velen werd de chanteuse toch iets te licht bevonden. 'Klinkt als een klotedorp zo', aldus een kijker. 'Als je pappie een tv-baasje is, hoef je niet goed te kunnen zingen. Daarom luisteten we naar Maantje...', vat een ander kijker het optreden van de televisieregisseursdochter samen en 'Kan fluitketel #Maan ophouden met het verkrachten van een prachtig liedje bij #dwdd ??!', aldus een derde kijker.

Wat is jouw mening? Is dit blasfemie en moet Maneschijntje richting strafkamp? Of is dit een verfrissende versie en moet men niet zeiken?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws