Armin van Buuren selecteerde de beste trance tracks voor de ‘A State Of Trance Year Mix 2019’

Ivo Mollemans | 24 december 2019
music

Zoals elke keer aan het einde van het jaar worden er ook dit jaar weer mixen uitgebracht met daarin de beste en populairste tracks van het afgelopen jaar. Bijna elke grote dj maakt wel een mix met zijn of haar persoonlijke favorieten en zo ook trance legende Armin van Buuren.

‘A State Of Trance Year Mix 2019’ is een selectie van de beste trance tracks

Met zijn concept ‘A State Of Trance’ wist hij afgelopen jaar wereldwijd zalen uit te verkopen. Ook was dit jaar de 900e aflevering van de ASOT podcast en dat werd mede met de evenementen groots gevierd. Daarnaast heeft hij zijn album ‘Balance’ uitgebracht en als zijn alter-ego GAIA bracht hij ook nog eens het album ‘Moons of Jupiter’ uit dat vol met goede trance tracks staat.

LEES OOK: Armin van Buuren ambassadeur van WNF’s #BeatPlastic campagne

Dat 2019 een goed jaar was voor Armin van Buuren is dus wel een understatement. Ook de trance scene als geheel bracht heel wat goede muziek voort. De beste trance tracks van het afgelopen jaar zijn door Armin van Buuren zorgvuldig geselecteerd en verwerkt in de 2019 Year Mix van A State Of Trance. In totaal zijn er 106 tracks in de jaarmix te horen die het afgelopen jaar uitgebracht werden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws