Cafe del Mar Volumen Once (Cafe del Mar)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
music

Cafe del Mar bij zonsondergang...



Luisteren naar Cafe del Mar vol. 11

Intro: Eerlijk is eerlijk. Met het samenstellen van de wereldberoemde Cafe del Mar cd-serie (deel 11 alweer), borduurt Bruno voort op het succes van voorganger Jose Padilla. Maar hij doet het goed, dat moet worden gezegd. Zweverige en sprookjesachtige chillout-muziek die je alleen op het strand bij Cafe del Mar kan horen.

Tekst: Marcel

Genre: Sprookjesachtige chillout-muziek.
Eigenschappen: Toen Jose Padilla in '99 stopte met zijn dj-residentie in de inmiddels bekendste beachclub van Ibiza, voorspelde iedereen de strandtent en de gelijknamige cd-reeks een snelle dood. Niets bleek minder waar: DJ Bruno bleek een waardige vervanger. Het stukje strand waar op Cafe del Mar zich bevindt, is immers nog steeds een gewilde spot op het party-eiland. Bruno weet met veertien betoverende nummers van relatief onbekende producers de sfeer in (en rondom) de strandtent bij zonsondergang op een muzikale wijze vast te leggen. Met Volumen Once heb je de ideale cd in bezit om je hete avontuurtjes - het liefst in de branding bij Cafe del Mar - luister bij te zetten.
Hoogtepunt: Als chauvinistische Nederlander het nummer van Praful in samenwerking met Adani & Wolf: Where Would I Be. Overigens de eerste Nederlandse bijdrage die deze populaire verzamel-cd haalt.
Dieptepunt: Het geschreeuw van bezopen Engelsen, die de rust - en je paringsdans in de Middellandse Zee - verstoren.
Aanrader, twijfelgeval of bagger: Aanrader, geen twijfel over mogelijk!
Als je dit goed vindt, luister dan ook eens naar: Het prachtige deel vijf, samengesteld door meester Padilla
Beoordeling: 8,5

Bruno Ibiza

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws