Various - Rollercoaster Mixed By Dreazz (Triple Vision)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
music

Ondanks alle negatieve berichtgeving in de media over drum 'n bass, leidt het genre in Nederland een ijzersterk bestaan in de underground. Er verschijnen veel goede producties waarop ook vanuit het buitenland positief wordt gereageerd en het enthousiasme tijdens feesten is nog steeds erg groot.

Nederlandse d&b pionier en eigenaar van het Rotterdamse Triple Vision, merkte dat het hoog tijd werd om in Nederland de boel eens even goed wakker te schudden. Want al dat gezeik over het ter ziele gaan van het genre komen veel producers behoorlijk de strot uit. Dus verzamelde hij zestien tracks van Nederlandse producers en mixte de tracks tot een vloeiende en sterk opbouwende drum 'n bass mix. En al bij de eerste luisterbeurt sla je steil achterover. Maar weinig (buitenlandse) albums kunnen tippen aan de kwaliteit op dit album. En over de mixtechnieken van deze pionier hoeven we ook niet veel woorden vuil te maken.

Dreazz bouwt en mixt perfect van diepe, zeer sfeervolle drum 'n bass naar scheurende basslines en agressieve beats. De overgang van sferische drum 'n bass naar de climax van stevige en harde rollende beats verloopt vloeiend en is dwingend van begin tot einde. Rollercoaster is het onvermijdelijke statement van een scene die 'even' bewijst dat drum 'n bass in Nederland levendiger is dan ooit!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws