Kalibwoy, Kempi en DJ Irwan droppen 'Oh My' anthem Wip Wap

Geert van der Klugt | 22 juni 2018
nieuws

Wipwap on 'em

Vandaag ging de keiharde track 'Wip Wap' van DJ Irwan, Ghetto Flow & Kalibwoy feat. Kempi & FRNKIE in release. Het nummer is een anthem van het 'Oh My' Festival in Amsterdam. Onder andere Wiz Khalifa en French Montana zullen daar verschijnen. Leuke namen, maar de ware headliners zijn - vanzelfsprekend - Kempi en Kalibwoy. ZIN IN! 

DJ Irwan tourt over de hele wereld en Ghetto Flow scoorde eerder een hit met '18+ (Spanish Version)'. Kalibwoy is de enige echte Dancehall-artiest van Nederland en heeft de hits 'Way Up' met zangeres Rochelle en 'Don Dada' met Angelo King op zijn naam staan. Kempi maakte onlangs met zangeres Anouk de track 'No Love'. Het aanstormende talent FRNKIE produceert voor niemand minder dan Jonna Fraser en Broederliefde en debuteert op deze track met zijn lyric HipHop skills.

LEES OOK: MacBook Pro Touch Bar: het ultieme spiek-middel!

Wip Wap, gast. Lekker. Doen ze prima, de heren. 30 juni vind 'Oh My' Music Festival plaats in het Arena Park Amsterdam. Achteraf vidn er natuurgetrouw in Club Abe een keidikke afterparty plaats; vrijkaartjes winnen doe je via Freetix!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws