EDM in combinatie met ruimtevaart: vetter dan dit wordt het niet

Ruben den Boer | 21 december 2018
nieuws

Ruimtevaart

We hebben allemaal wel eens een legendarische avond meegemaakt. Een avond dat je in een fucking vette club terecht komt, de beste mensen tegenkomt of de beste trip van je leven hebt. In 2019 wordt uitgaan nóg legendarischer. BigCityBeats gaat namelijk samenwerken met de ruimtevaarders van ESA voor een 'year in space'. 

Feestorganisator BigCityBeats kondigt op de valreep van 2018 hun plannen voor 2019 aan. Door middel van een video kondigen ze samen met de European Space Agency aan dat ze een jaar lang EDM en ruimtevaart zullen combineren op compleet nieuwe manieren. Bekijk de video hieronder: 

Ruimtefeesten

Het is voor BigCityBeats niet de eerste keer dat ze flirten met ruimtevaart. Zo organiseerden ze in 2018 al de eerste 'zero-gravity' club. Toen draaiden Steve Aoki en W&W een brute set in een gewichtloze omgeving voor 50 geluksvogels. 

LEES OOK: Dit zijn de 100 beste EDM klassiekers ooit

Komend jaar zal de organisator dus nog meer vette ruimtefessten organiseren. Het eerste event wat ze bekendmaakte is een 'space edition' van World Club Dome in Frankfurt, ookwel de grootste club ter wereld genoemd. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws