Awakenings maakt volledige line-up bekend

Ruben den Boer | 17 januari 2019
nieuws

Awakenings 2019

Awakenings Festival heeft vandaag hun volledige line-up bekend gemaakt. o.a Bart Skills, Peggy Gou en Luuk van Dijk zijn bevestigd voor het festival wat 29 en 30 juni in Spaarnwoude plaats zal vinden. 

De namen werden bekend gemaakt tijdens een live strream op Youtube en Facebook. Voordat de namen bekend werden gemaakt draaide niemand minder dan Joris Voorn een set van een uur lang om de spanning op te bouwen. Uiteindelijk werden alle namen om 16:00 gedropt.

Line-up Awakenings Festival 2019

De grootste artiesten van over de hele wereld verzamelen zich voor het tweedaagse evenement en presenteren de beste techno. Ook dit jaar heeft Awakenings Festival weer een all-star line-up, met artiesten zoals Sven Väth op de mainstage op zaterdag en Adam Beyer die de mainstage afsluit op zondag.

Vorig jaar maakte Charlotte de Witte haar debuut op Awakenings Festival en dit jaar keert ze op beide dagen terug, evenals Amelie Lens, Nina Kraviz, Richie Hawtin en anderen. Daarnaast biedt Awakenings altijd een platform voor de nieuwe generatie.

LEES OOK: Charlotte de Witte, Dekmantel en meer naar Oranjebloesem 2019

Deze editie krijgen Ion Ludwig, Enzo Siragusa, Oracy, FJAAK, Colin Benders en Claire Morgan hun kans op het Awakenings podium. Andere opvallende namen op de line-up zijn Ben Klock, Boris Brejcha, Dax J, Dixon, Helena Hauff, Jeff Mills, Joris Voorn, Joseph Capriati, Maceo Plex, Kölsch, Pan-Pot, Ricardo Villalobos, Sam Paganinien Tale Of Us.

De volledige line-up check je op de site van Awakenings.

Tickets Awakenings Festival 2019 nu verkrijgbaar

Behalve dat de line-up bekend werd gemaakt, gingen om 16:00 ook de tickets voor Awakenings Festival 2019 in de verkoop. Tickets koop je op de officiële verkoopwebsite

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws