Rijksoverheid wint prijzen op The Best Social Awards

Fenna Kiebert | 13 juni 2019
nieuws

De Rijksoverheid heeft drie prijzen gewonnen op The Best Social Awards. Twee van deze prijzen heeft de overheid te danken aan rapper Donnie, die een samenwerking met hen aanging.

The Best Social Awards zijn de prijzen in Nederland voor al het beste op social media. Eens per jaar wordt het social talent gevierd en krijgt creatieve, grappige en innovatieve content een podium. 

LEES OOK: Eventim en Ticketmaster komen met veilig ticket platform

Rapper Donnie

Rapper Donnie (@maradonnie op Instagram) heeft tijdens de jaarwisseling jongeren opgeroepen om een vuurwerkbril te dragen, namens de overheid. Hiervoor schreef hij een nummer genaamd Knalplanga. Het nummer viel in de prijzen in de categorie ‘Beste copywriting’ en ‘Beste influencercampagne’.

Prijzen

Minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken kreeg ook een prijs. Hij had de Beste Post van het Jaar: in februari maakte hij in een tweet een opmerking over een groot blauw brexitmonster. De NS won een prijs voor Beste Innovatie, met een thriller via WhatsApp. De Beste Campagne prijs, ging naar de #DOESLIEF campagne, waarmee SIRE Nederlanders opriep om aardiger tegen elkaar te doen, vooral online.

De publieksprijzen van The Best Social Awards worden vandaag (donderdag) uitgereikt. Hiervoor is rapper Donnie ook genomineerd. Andere kanshebbers zijn bekende Nederlanders zoals presentatrice Gwen van Poorten, Chantal Janzen, Tim Hofman, Lize Korpershoek, Jesse Klaver, Bibian Mentel en Rico Verhoeven.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KNALPLANGA VIDEO NU ONLINE. LINK IN BIO NEEF

Een bericht gedeeld door KONING TOTO MARADONNIE 👸🏼 (@maradonnie) op

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws