De nieuwe Orange is the New Black trailer, bekijk hem hier!

Fenna Kiebert | 27 juni 2019
nieuws

Het laatste seizoen van de populaire serie Orange is the New Black staat volgende maand eindelijk online. Vanaf 26 juli is het slotseizoen op Netflix te zien en omdat veel mensen niet meer kunnen wachten, komen ze met een nieuwe trailer.

Laatste seizoen

In het laatste seizoen van Orange is the New Black komen de dames van Litchfield tot de conclusie dat de gevangenis hen voor altijd heeft veranderd. Piper worstelt met het leven terwijl alles in de gevangenis, net zo corrupt en onrechtvaardig als altijd, zonder haar doorgaat. Taystee's vriendschap met Cindy is nog steeds onzeker en Gloria en haar keukenpersoneel worden geconfronteerd met de harde waarheid van de nieuwste winststroom van Polycon.

LEES OOK: Nieuwe bendeleden La Casa de Papel bekend

Spin-off

Als je straks het nieuwe seizoen al helemaal uitgekeken hebt en in een zwart gat valt, dan hebben we speciaal voor jou goed nieuws. Er wordt gesproken over een eventuele spin-off. ‘We stoppen op een hoogtepunt. We zijn al in gesprek en als het erop aankomt, zullen we verder praten over een mogelijk vervolg’, zegt Kevin Beggs, directeur van Lionsgate TV Group hierover.

Het zevende én dus laatste seizoen van Orange is the New Black is vanaf 26 juli op Netflix te zien.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws