Leuke accessoires om je feest nog vetter te maken

Partyscene Redactie | 7 januari 2020
nieuws

Een feest organiseren is één ding, maar een vet feest organiseren vraagt om meer dan alleen maar wat drinken en lekkers. Ga voor de leukste accessoires om zo van je feest of festival nog iets veel specialers te maken! Glitter en glamour voor een feest zijn natuurlijk een must. Dus waar ga jij voor?

Een rode loper? Maar dan wel met glitter!

Je gasten in stijl ontvangen betekent direct een heerlijke glamoursfeer voor je feest. Uiteraard hoort hier een rode loper bij. Nog veel mooier wordt het als deze loper zelf ook al schittert. Glitter lopers van rodelopers.com zijn hierbij uitermate geschikt. De lopers zijn bedekt met hele fijne glitters, waardoor je letterlijk een schitterend ontvangst creëert voor je gasten. Ben je niet zo van het rood? Is het kleurthema van je feest iets heel anders? Dan kies je toch gewoon voor één van de andere kleuren? Wil je een prachtige glitterloper kopen, dan heb je de keuze uit meerdere kleuren, zoals naast rood stemmig blauw, fonkelend paars, stijlvol schitterend antraciet, maar ook in de echte glamourkleuren goud of zilver. De lopers blijven ook mooi in de regen en zijn vaker te gebruiken. De glitter is namelijk gewoon in de stof geweven.

Mooie confetti, prachtige verlichting en meer

De aankleding van je feest doet al een hoop voor de sfeer. Maak de glamoursfeer compleet met weelderige verlichting, schitterende confetti en slingers die ook aan alle kanten glitteren. Je kan je feest een knussere sfeer geven door voor leuke spellen te zorgen die de gasten op verschillende plekken kunnen doen. Is je feest buiten? Maak dan met zithoekjes verschillende hoekjes om te chillen. Veel kussens en kleden geven al snel een hippie-sfeer, die uitnodigt tot gezelligheid en lekker knus met elkaar op de grond zitten. Wil je liever een spetterend feest met de nieuwste muziek en vooral veel dansplezier? Huur een DJ in met een verlichte dansvloer. Dat kan ook zo maar bij jou in de tuin. Informeer wel even welke eisen er dan zijn i.v.m. veiligheid en stroomvoorziening. Met een heerlijke drive-in-show en deze vloer heb je zo de juiste sfeer te pakken. Nu die gasten nog in stijl laten komen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws