Armin Only - Intense

Rick Francissen | 18 november 2013
party reports


Het kan je bijna niet ontgaan zijn: Armin van Buuren nam dit weekend de Ziggo Dome in beslag voor de kick-off van zijn wereldtournee: Armin Only – Intense. De titel verwijst naar zijn laatste artiestenalbum en naar het feit dat alleen hij de hele avond achter de draaitafels staat.

Armin heeft samen met Alda events een geweldige show neergezet waarin hij veel artiesten met wie hij heeft samengewerkt het podium oproept. Dit in combinatie met prachtige visuals en een oogstrelend decor maakten de twee shows op vrijdag 15 en zaterdag 16 november onvergetelijk.

Wij waren natuurlijk op beide avonden aanwezig en hebben foto's en reports gemaakt. Op vrijdag waren Walter van Stelt, en Bas de Joode aanwezig om verslag te doen en foto's te maken.

Zaterdag waren Marcel van Dorst, Anna Zhuravel en Robin van der Kooi aanwezig om foto's te schieten en verhalen te delen met iedereen die er niet bij kon zijn.

Uitgelezen en zin in meer? Op Facebook hebben we een fotoalbum voor je klaarstaan waar je alles nog eens rustig kunt bekijken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws