Party report: Don't Let Daddy Know [8 maart 2014]

Rick Francissen | 10 maart 2014
party reports


10003459_486281568140147_1047938766_nWatDon't Let Daddy Know
Waar: Ziggo Dome, Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 8 maart
Line-up: Dimitri Vegas & Like Mike, Showtek, Sander van Doorn, Tommy Trash, DVBBS, Sem Vox, Jordy Dazz, Zawdi MC
Reporter: Renee Bekker

8 maart was het dan zover, het populaire dance-event Don’t Let Daddy Know kwam naar Nederland! Al twee maanden voor het begon was het compleet uitverkocht. Deze eerste editie had een spectaculaire line-up. Ik wist al maanden geleden: ik wil naar dit feest.

Ziggo Dome

Ziggo Dome is voor mij de meest ideale plek om te genieten van muziek. Met het heldere geluid, de ruime zaal en een prima geregeld deurbeleid is het goed te doen om hier naar een feestje te gaan. Met meer dan 840.000 led’s op het exterieur en ruimte voor 17.000 mensen, past Ziggo Dome helemaal bij de Don't Let Daddy Know-filosofie: een gigantische achtbaan door een clubervaring op het hoogste niveau.

Een grote pluim voor Ziggo Dome, het was prima geregeld. Ik heb nergens langer dan een kwartier voor in de rij hoeven te staan. Zelfs niet om mijn jas op te hangen (wat overigens gratis was). De muntjes zijn op deze locatie wel duurder dan de gemiddelde uitgaansgelegenheid, namelijk 2,90 euro per muntje. Toch, binnen een halfuur na binnenkomst stond ik met een drankje in mijn hand op de dansvloer. Lang wachten op je drankje is er dus gelukkig niet bij.

DLDK1

Mijn beleving

Om kwart over tien kwam ik aan op het terrein van de Ziggo Dome, na maar een kwartier in de rij te hebben gestaan was ik binnen. Bij binnenkomst kreeg iedereen een wit polsbandje met ingebouwde led-verlichting wat tijdens de show meedraaide met de lichtshow in de zaal.

De avond paste precies in de beleving die ik er van te voren van had verwacht.  Met lekkere knalplaten die ervoor zorgde dat de gehele Ziggo Dome compleet uit zijn dak ging. De sfeer was optimaal, geen geruzie, geen opstandjes maar een perfect geregelde avond.

Dj´s DLDK

Om tien uur stipt startte de Nederlandse dj Jordy Dazz, die ook draaide op onder andere Kingsland. Wat ik zo mooi aan hem vind is dat hij altijd de ideale muziek weet te draaien wanneer je ergens binnenkomt: Nooit te hard maar wel een lekker tempo.

Nadat Sem Vox en Showtek hun set hadden afgerond kwam eindelijk mijn favoriete Belgische duo Dimitri Vegas & Like Mike. De nummer 6 uit de dj top 100, met meerdere anthems van Tomorrowland op hun naam en optredens op bijna elk groot festival in de wereld zijn deze gasten niet meer weg te denken uit de EDM-scene. De zaal ging compleet uit zijn dak en ook hier weer was de muziek goed voelbaar en de led-verlichting optimaal.

Na het Belgische duo draaide Sander van Doorn nog verder tot half vijf. En ja, Sander draait gewoon altijd heel goed. Hij zorgde ervoor dat de gehele Ziggo Dome van voor naar achter meebewoog op de tracks die hij draaide. Aan DVBBS was het de taak om de avond af te sluiten en dat deden ze heel erg dik. Met andere woorden: de dj’s waren top.

Conclusie

Het was een heerlijke avond met goede setjes en een prima sfeer. Elke dj-set was de moeite waard en in combinatie met de geweldige lichtshow is Don't Let Daddy Know zeker voor herhaling vatbaar.

Plus

  • Dj´s waren top
  • Prima sfeer
  • Mooie sfeerverlichting

Min

  • Muntjes waren duur

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws