Party report: Don't Let Daddy Know [8 maart 2014]

Nikki Veerbeek | 10 maart 2014
party reports


WatDon't Let Daddy Know10003459_486281568140147_1047938766_n
WaarZiggo Dome, Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 8 maart
Line-up: Dimitri Vegas & Like Mike, Showtek, Sander van Doorn, Tommy Trash, DVBBS, Sem Vox, Jordy Dazz, Zawdi MC
Reporter: Ruben Skliba

Na een lange week was het eindelijk weer weekend, op de agenda stond Don’t Let Daddy Know in de Ziggo Dome! Na Ibiza en Mysteryland waren wij heel benieuwd wat de vervanger van Energy ons ging brengen. Om ongeveer 23.30 uur kwamen wij aan bij de Ziggo Dome en de entree ging vlot zoals we dat daar gewend zijn. Bij binnenkomst kreeg iedereen een armbandje om met daarop het logo van Don’t Let Daddy Know. In de Ziggo Dome kan je voor 2 euro de hele avond een kluisje huren, helaas zijn hier wel een beperkt aantal van en waren deze bij binnenkomst allemaal al in gebruik. Gelukkig kon je ook nog je spullen op bergen bij de gratis garderobe. De consumptiemuntjes kan je vanaf 10 euro halen bij een van de pin/cash-automaten en voor dat bedrag krijg je 3,5 munt. Een biertje of een wijntje kosten 1,5 munt en een glas fris één consumptiemunt. Nadat wij alles hadden opgeborgen en onze drankjes hadden gehaald gingen wij snel de zaal in.

Vette visuals

Bij binnenkomst zag je meteen dat er groot was uitgepakt door de organisatie. Enorme LED-screens met heel vette visuals in de stijl van het feest en aan het plafond hingen grote driehoeken met daarin het logo van DLDK, omringd door een hoop lampen. Sem Vox was al aan het draaien en hij zorgde ervoor dat het publiek goed was opgewarmd zodat de rest van de dj’s maximaal konden knallen. Even na binnenkomst begon Showtek te draaien. Het publiek ging helemaal uit zijn dak en er werd volop meegebruld met tracks als Booyah en Get Loose. De bandjes die wij bij binnenkomst hebben gehad begonnen licht te geven in de kleuren wit en rood, een enorm gaaf gezicht. Na Showtek was het tijd voor de Australische Tommy Trash. Met zijn geheel eigen stijltje ging het publiek goed los en bracht zijn set een aangename afwisseling tijdens de avond.

Publiek uit hun dak bij Dimitri Vegas & Like Mike

Aan het einde van Tommy Trash zijn set draaide hij 'Reload', zijn samenwerking met Sebastian Ingrosso. Deze werd door iedereen luidkeels meegezongen. Vervolgens was het tijd voor Dimitri Vegas & Like Mike. Tijdens hun set had je even het gevoel alsof je op Tomorrowland was. Met tracks zoals Ocarina en Project T ging het hele publiek uit zijn dak. Dimitri Vegas & Like Mike hebben maar weer eens bewezen dat ze weten hoe je een feestje moet bouwen.

Eten met prachtig zicht

Van al dat gefeest krijg je natuurlijk honger. Gelukkig was het assortiment aan eten groot en kostte een frietje met mayonaise maar één muntje. Er was genoeg plek op de tribune om even rustig te eten terwijl je een prachtig zicht had op de stage en de 20.000 andere feestvierders. Sander van Doorn bracht weer wat melodieën de zaal in nadat de Ziggo Dome helemaal op zijn kop was gezet door de knallende drops van Dimitri Vegas & Like Mike. Dit was een fijne aanvulling op de muziek van de rest van de avond. DVBBS sloot de avond af. Dacht je dat je al over het toppunt van de avond heen was, denk dan nog maar eens na. De mannen van de megahit Tsunami knalden de Ziggo Dome uit zijn grondvesten en maakten het publiek helemaal gek met hun beukende beats. Van vermoeidheid was bij het publiek geen spoor te bekennen.

Conclusie

De eerste editie van Don’t Let Daddy Know in de Ziggo Dome is zeker geslaagd en voor herhaling vatbaar. De sfeer, show en de muziek waren helemaal top! Het enige minpuntje waren de gladde vloeren,  maar dit werd al snel opgelost door Ziggo Dome door zout op de vloeren te strooien. Wat ons betreft een goede vervanging voor Energy en de volgende keer zijn wij er zeker weer bij.

Plus

  • Mooie lichtshow
  • Sterke lineup
  • Goede sfeer
  • Gratis garderobe

Min

  • Gladde vloeren
  • Te weinig kluisjes

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws