Party report: BASE. Kerstspecial[26 december 2014]

Eveline Meijer | 31 december 2014
party reports


Wat: BASE.
Waar: Chicago Social Club, Amsterdam
Wanneer: Vrijdag 26 december
Line-up: Somethink good & Francklin, Tommy Vercetti, Piotr & Zhan, Beesmunt Soundsystem, Ici Sans Merci, Frankie Louise & Danny Dagger
Reporter: Cas Smit

Na twee of zelfs drie dagen doorgebracht te hebben in de vreetschuur met de familie, was BASE. een ideale gelegenheid om de extra kerstkilo’s er weer af te dansen.

Meer bier is meer beter

BASE., een nieuw concept van Verknipt & Piotr & Zhan, is dit jaar één van de feesten die de laatste kerstdag mag afsluiten. Tijdens dit feest krijgen aanstormende talenten en gevestigde namen de gelegenheid om te shinen in de Chicago Social Club in Amsterdam. Na de eerste editie was al duidelijk te zien dat dit een terugkomend feestje zou gaan worden en met de kerstspecial is dit werkelijkheid geworden.

Met een biertje in je linkerhand en je vrienden aan je rechterhand kan de avond beginnen. Tommy Vercetti is deze keer ook overgevlogen vanuit de UK om zijn steentje bij te dragen aan een heerlijke avond. Met een lekkere funky set weet hij de soos, die inmiddels bom vol is, lekker op gang te krijgen.

Piotr & Zhan, de bazen van BASE.

Deze inmiddels bekende gezichten in Amsterdam en omstreken zorgen voor een energieke set waarop iedereen genoodzaakt wordt die kerstkilo’s eraf te dansen. De energie van het duo wordt meteen overgenomen door het publiek en zorgt voor een lekkere sfeer en een jampot vol gezelligheid. Met knallers van Sidney Charles en veel eigen producties krijgt de avond een muzikale boost om de late uurtjes te halen. Van meerdere kanten hoor ik mensen zeggen hoe goed zij de muziek vinden en ik kan niet anders zeggen dan dat ze helemaal gelijk hebben. Met de kou buiten zien de heren de kans schoon om het publiek even mee te nemen naar de zon, en wel de zon van Marokko: Ze spinnen een edit van de track ‘Hoy’ van Duke Dumont, ja je weet wel die van dat zomerse nummertje ‘I got you’. Met een beukende plaat sluiten de mannen hun set af om plaats te maken voor Beesmunt Soundsystem. Voor Piotr & Zhan is de grote opkomst, de geweldige sfeer en het publiek dat losgaat een bevestiging voor een tweede succesvolle editie van BASE., waar zij de bijzonder talentvolle gastheren van mogen zijn.

Prima kerst sfeertje

Na al die kerstmaaltijden mag ik niet klagen over een slechte bodem, dus vloeien de biertjes door mijn slokdarm en dat komt de gezelligheid alleen maar ten goede! Met muziek, veel gezelligheid en leuke mensen is de avond compleet. Beesmunt Soundsystem neemt het stokje over van Piotr & Zhan en gaat verder met het brengen van toffe tracks in de Social Club. Aan Ici Sans Merci de eer het publiek uit te zwaaien en de avond af te sluiten met een geweldige set!

Conclusie

Kerst kon geen beter einde krijgen dan een avond BASE.. Het was een super feest vol gezelligheid, goede muziek en leuke mensen. Een goed concept wat talenten de kans geeft zich te laten zien en een gevestigde naam om het af te maken. De eerstvolgende editie van BASE. is op 20 februari, een terugkomend feestje waar ik zeker weer bij ben!

  • Gezelligheid
  • Prima kerst afsluiter
  • Heerlijke muziek
  • Goede sfeer

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws