Nachttempel verkiezing: Club Monza

Partyscene Redactie | 14 oktober 2008
party reports

Revu’s Nachttempel, de zoektocht naar de beste club van Nederland, is weer begonnen en Partyscene is uiteraard weer partner in dit spektakel. Want vanaf deze week presenteren de 25 genomineerde clubs zich hier op Partyscene. Daarin vertellen ze hoe zij denken te gaan winnen en waarom zij de verkiezing moeten winnen.

Revu organiseert de verkiezing voor de vijfde keer op rij en op www.revu.nl/nachttempel kan je al de genomineerde clubs vinden en tot 19 oktober 12.00 stemmen. De beslissende stem ligt zoals altijd bij het uitgaanspubliek. De clubbers kunnen als geen ander bepalen waar ze de beste service krijgen, het beste geluid horen, het vriendelijkst worden geholpen, de meest innovatieve programmering krijgen voorgeschoteld en de vooruitstrevendste acts zien.

Revu zoekt een waardige opvolger voor Las Palmas (Rotterdam), Paard van Troje (Den Haag), Doornroosje (Nijmegen) en Patronaat (Haarlem). De winnende club mag zich een jaar lang Revu Nachttempel 2008 noemen en krijgt een geldprijs van 10.000 euro om het Nachttempelfeest mee te organiseren. Hatim el Khatib van Club Monza nam de moeite om een aantal korte vragen te beantwoorden.

monza

Waarom zouden jullie moeten winnen?

“Omdat we de beste club zijn toch?! :-) Ik denk omdat we als club de bezoekers op zoveel mogelijke manieren proberen te voorzien van goede muziek en een leuke avond. Dit komt zowel door onze programmering als door de organisaties in de club. Veel variatie in de muziek en evenementen en dat blijven vast houden.”

Als jullie winnen, wat voor feest gaan jullie dan geven?

Super Sunday met veel campagne! :-) Een echte "real house" line-up om alle partypeople toch even te laten weten waar de echte house vandaan komt. Denk aan: Frankie Knuckles, Marshall Jefferson, Jesse Saunders, Kerry Chandler, Masters At Work (Little Louie' Vega en Kenny 'Dope' Gonzalez), Todd Terry. Laten we vooral onze Nederlandse helden niet vergeten: Hardsoul, Born To Funk, Sunnery James & Ryan Marciano, Melvin Reese. Dit vooral op zondag omdat de meesten moeten werken op zaterdag en wij ook graag de horeca mensen hier graag van willen laten genieten.”

monza

Hoe gaan jullie stemmen scoren?

“Door veel te promoten op onze eigen site. Verder uiteraard via onze mailing, maar ook via flyers, posters, banners, displays. Maar de manier hoe we gaan winnen houden we nog even geheim."

Op wie zouden jullie stemmen, als je niet op je eigen club mag stemmen en waarom?

“Denk dan toch op de Melkweg. Ik vind de programmering als poppodium heel sterk en iedereen kan daar wel z'n ei kwijt.”

Ontbreken er volgens jullie nog clubs die wel genomineerd zouden moeten worden?

“Denk dat dat dan toch wel de Jimmy Woo is.”

 

Check ook www.clubmonza.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws