Pussy Lounge terug naar Rotterdam

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Daar gaat nu verandering in komen, want op zaterdag 10 maart 2007 keert de Pussy Lounge terug naar de stad waar het concept jaren geleden is ontstaan en waar al zoveel succesvolle edities zijn gehouden.

De locatie in Rotterdam zal echter anders zijn dan voorheen. Voor deze editie van Pussy Lounge is b2s namelijk op zoek gegaan naar een leuke en vernieuwende locatie. Afwisseling en verfrissing kunnen immers nooit kwaad. Uiteindelijk heeft b2s haar pijlen gericht op Club Imax in Rotterdam. Club Imax was voorheen het Imax Theater, een oude 3-D bioscoop. Hier is een nieuw podium ingezet en de treden waar vroeger de bioscoopstoelen op stonden zijn verbreed. Hierdoor krijgt de zaal een uniek karakter en is Club Imax uitermate geschikt voor een concept als Pussy Lounge. Ook is er een tweede zaal, vrolijk en knus, waar je heerlijk kunt loungen zoals hoort bij een Pussy Lounge.



Maar bij de Pussy Lounge hoort meer, want Pussy Lounge is een van de meest succesvolle recepten uit de keuken van b2s en staat bekend om zijn eigen sound; een mengelmoes van alle stevige muziekstijlen. Uiteraard zijn de vaste residents Paul Elstak en Darkraver ook in Imax van de partij. Zonder hen is de Pussy Lounge niet compleet. Elke keer worden zij bijgestaan door enkele andere namen uit de scne. Dit keer zullen Vince, Ruthless, Lars en Red Delicious de verdere invulling van de avond voor hun rekening nemen en zoals gebruikelijk zal de enige echte MC Ruffian de Pussy Lounge van A tot Z hosten. Dit zooitje ongeregeld bij elkaar maakt deze editie van Pussy lounge bij voorbaat al tot een gegarandeerd succes!

Natuurlijk kun je ook de lekkerste en meest opzwepende erotische acts verwachten, gevuld met volop vrouwelijk schoon. Zij zullen het publiek opwarmen en klaarstomen voor de lente die komen gaat. Dat in combinatie met een topsfeer en de heerlijke beats die om je oren vliegen, beloofd het weer een stampende en vooral stomende avond te worden.

Word je al warm van binnen? Scoor dan meteen je ticket voor Pussy Lounge in Club Imax Rotterdam. Kaarten kosten in de voorverkoop slechts 15 euro en zijn verkrijgbaar via www.ticketonline.nl en alle verkooppunten van de Ticketbox en de Free Record shops. Meer informatie over Pussy Lounge is te vinden op de b2s website: www.b2s.nl.

Algemene informatie:
Zaterdag 10 maart 2007
Club Imax, Leuvehaven 77 (ingang waterzijde), Rotterdam
23:00 06:00 uur
Tickets: 15,00 (ex fee)
Website: www.b2s.nl
Min. leeftijd: 18+

Get ready for a new edition of the Pussy Lounge!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws