Nachttempel Verkiezing: Paradiso

Partyscene Redactie | 6 oktober 2008
party reports

Revu’s Nachttempel, de zoektocht naar de beste club van Nederland, is weer begonnen en Partyscene is uiteraard weer partner in dit spektakel. Want vanaf deze week presenteren de 25 genomineerde clubs zich hier op Partyscene. Daarin vertellen ze hoe zij denken te gaan winnen en waarom zij de verkiezing moeten winnen.

 

Revu zoekt een waardige opvolger voor Las Palmas (Rotterdam), Paard van Troje (Den Haag), Doornroosje (Nijmegen) en Patronaat (Haarlem). De winnende club mag zich een jaar lang Revu Nachttempel 2008 noemen en krijgt een geldprijs van 10.000 euro om het Nachttempelfeest mee te organiseren. Partyscene sprak Jeanine Albronda van Paradiso.

Waarom zouden jullie moeten winnen? 

"Wij verdienen het om te winnen, want Paradiso viert in 2008 haar 40ste verjaardag en is dan al die veertig jaar toonaangevend geweest voor de muziek- en uitgaansscene in Nederland. Van de begintijd met de hippies, door punk, new wave, reggae, soul, disco, electro & house, tot de meest spraakmakende bands van tegenwoordig; Paradiso heeft altijd bovenop alle ontwikkelingen gezeten en blijft nieuw talent ontwikkelen en steunen. Wij hosten de beroemdste en beruchtste evenementen in het Nederlandse nachtleven: Manifesto, Ballongezelschap, OHAF, Rapido en de Gouden Kabouter Awards, om een paar te noemen. Plus vijf nachten per week eigen clubavonden en feesten zoals Noodlanding, Bassline, Voltt, Earth, Hutspot en Zonde!"

Als jullie winnen, wat voor feest gaan jullie dan geven?

"Als wij winnen, willen we dat met al onze vaste bezoekers vieren. We zullen alles doen om onze reputatie als de enige echte Poptempel van Nederland (en ver, ver buiten) hoog te houden met top DJ’s, livemuziek, performances en visuals. 'De Nachttempel' wordt een bacchanale van decadance & depravity, zin & zonde, hemel op aarde in een helse hotspot van lust en plezier, ziel en zaligheid, euforie en extase. Alles wat je in je stoutste dromen kon wensen van een avondje uit - en wat we regelmatig in Paradiso tegenkomen, maar nu allemaal tegelijk in een over-the-top onvergetelijke nacht."

Hoe gaan jullie stemmen scoren?  

"Actie! Flyers, posters, banners, internet, post, mails, extra acties op onze dansnacht Zonde!... maar moeten we dat echt prijsgeven? "

Op wie zouden jullie stemmen, als je niet op je eigen club mag stemmen en waarom?

"Op de Melkweg. Na Paradiso het beste poppodium van Nederland."

Ontbreken er volgens jullie nog clubs die wel genomineerd zouden moeten worden?  

"Simpel, dat zijn Sugar Factory, Club8 en OT301"

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws