Kings of Ace

redactie | 27 maart 2009
party reports

Bloemendaal staat al jaren bekend om haar populaire strandfeestjes. Hoewel het weer aan de Noordzeekust nou niet echt te vergelijken is met de late avondjes in Ibiza, struint zodra de zomer begint toch half Nederland op zondagmiddag weer af naar Bloemendaal.

Het lijkt wel alsof de zomer elk jaar iets eerder begint voor de partyorganisaties. Afgelopen zondag 22 maart, nog maar 2 dagen lente, was de opening van strandtent Bloomingdale. De bekendste beachclub van Nederland opende haar deuren 2 weken eerder dan de overige strandtenten. De concurrentie opent namelijk pas tijdens het paasweekend voor het eerst.

Een paar dagen van tevoren werd alweer duidelijk dat de populaire zondagsfeestjes niet snel zullen gaan lijden onder de recessie: want Kings of Ace was uitverkocht! Dit mag ook wel, want heel Ace Agency was uitgenodigd om het zomerseizoen in te knallen. Het terras buiten was, net als bij de Grand Closing, overdekt en dit werd dus het beruchte Area 2. Met o.a.: Hitmeister D, Carita La Nina en Chuckie. Het was hier, ondanks het hoge tentgehalte, toch wel wat aangenamer gemaakt met de terrasverwarming. En in tegenstelling tot Area 1 was het hier nog mogelijk om een rondje te lopen zonder dat er bier over je heen viel.

Rond 7 uur stroomde het vol binnen. Na een goede opwarmer van Tom de Neef en de nieuwe aanwinsten van Ace: Daniel Bovie & Roy Rox, waarbij iedereen nog lichtelijk verlegen op de dansvloer stond, ging het dak er af tijdens de set van Sunnery James en Ryan Marciano. Deze twee heren hebben weer goed bewezen waarom zij ieder weekend voor menig uitverkocht feestje zorgen. De afsluiter van de avond was Ricky Rivaro, die toch wel bekend staat als dé resident van Bloemendaal. Tijdens zijn heerlijke beats was er (hoewel niet iedereen dit in de gaten had, doordat het veel te koud was buiten) om 23:00 uur een vuurwerkshow op het strand.

Het was, ondanks het slechte weer en de oh zo slecht geregelde toiletten, een geweldige opening van een mooi zomerseizoen wat heel veel moois beloofd voor de komende 6 maanden.

Partyscene was ook met onze filmploeg aanwezig. Check het filmpje hier

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws