Supernatural @ Club Rotterdam - Rdam, 24 feb

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Nieuwe tent op het juiste moment


Intro: Op het moment dat er een verzadiging optreedt in het Rotterdamse nachtleven, krijgt de Maasstad er een (ver)nieuw(d)e club bij. Afgelopen vrijdag vond met Supernatural de eerste editie plaats van een nieuwe reeks 'frisse' feesten.

Tekst: Cassim
Foto's: Jos Kottmann


Programma: Leroy en dj Svendex
Bijzonderheden: Club Rotterdam zou wel eens het begin kunnen betekenen van iets heel moois. Het Rotterdamse clubleven heeft behoefte aan intimiteit en genegenheid. Dit alles is te vinden in deze fraaie club. Bij binnenkomst moet je wel even zoeken, maar als je eenmaal het cafe bent doorgelopen, kom je in een sfeervolle ruimte terecht, bestaande uit een cocktailbar en een grotere danszaal. In deze club werd afgelopen vrijdag lekkere en strak aan elkaar gemixte soul en hiphopplaten gedraaid door bekende gezicht van Supernatural: dj's Leroy en dj Svendex.
Het relaxte aan deze club is ook dat als je de muziek even zat bent, je even kunt chillen in het cafe. Het cafe op zich is al een kleine club, met een superuitzicht op de Maas en de Erasmusbrug.



Hoogtepunt: het feit dat Rotterdam er een nieuwe club bij heeft.
Dieptepunt: Het duurde lang voordat het enigszins vol begon te raken. Tevens heerste er een beetje een schoolavondmentaliteit: 'langs de zijlijn van de dansvloer staan kijken wie er als eerst de dansvloer opstapt. En pas dan volgen.' Uiteindelijk resulteerde dat wel in een gezellig feestje.




Reactie bezoeker:
Martyn: "Mooie club, jammer dat het zo laat op gang komt, maar het publiek dat er is, ziet er goed uit, vooral het publiek van het andere geslacht."
Bezoeker Monique: "Leuke mensen, maar de muziek is niet helemaal mijn ding. Ben meer een liefhebber van techno
Decoratie: Erg cool, met de alle verlichting overgenomen van Las Palmas in een veel kleinere ruimte, waan je jezelf in een sterrenhemel. De 'blackmovie' paste precies bij het Supernatural-gevoel en sloot goed aan bij de muziek die er gedraaid werd: soul, funk en hiphop.



Sfeer: kat uit de boom kijkend
Bezoekersaantal: 300 man en vrouw
Prijs / kwaliteitsverhouding: voor een biertje betaal je 1.80 en voor een wijntje 2.75
Wat mag beter: De promotie van Club Rotterdam
Oordeel: Als er iets meer aan de promotie wordt gedaan, zal deze club zeker succesvol gaan worden.

Club Rotterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws