Metz on Sunday @ Prinsestheater, R'dam - 20 okt

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Drukste Metz on Sunday tot nu toe!

Toen mij gevraagd werd of ik - als 'Metz-debutant' - een verslag over dit feestje wilde schrijven, zat ik meteen te bedenken wat ik nu op papier zou moeten zetten. De mensen die vaker zijn geweest weten inmiddels wat Metz on Sunday, en ook af en toe de SuperMetz, in het Prinsestheater inhoudt. Voor de mensen die nog nooit zijn geweest en dus nog niet het Metz on Sunday-gevoel kennen, kan ik alleen maar adviseren op een van de volgende edities te gaan kijken, het is namelijk een feest van jewelste!

Tekst & foto's: Alex

Bij binnenkomst was in elk geval mijn slaperige zondagmiddaggevoel totaal verdwenen. Met een welkomsdrankje in de hand richting garderobe, kwamen de warme geluiden van 'Little Tim' al op ons af. Binnen een uur was de zaal al goed gevuld, zodoende begon de danssfeer al vroeg. De podia stonden vol, boven werd lekker van het koud en warm buffet gegeten, in de lobby kletsten mensen bij en aan de bar vloeide de drank rijkelijk.



Little Tim deed goed zijn best het publiek los te krijgen en te houden, dat ging hem goed af. Met lekkere funky, bekende en onbekende plaatjes, kreeg hij de bezoekers al vroeg uit hun dak. Na 2 uur werd de naald doorgegeven aan de hoofdgast van de avond: Jip Deluxe. Hij kon verder gaan waar Tim gebleven was, het publiek een heerlijk dansavondje bezorgen. Met een aantal climaxen en veel percussieplaten kreeg hij de vele handen in de lucht. Organisator Frank had (zoals op de foto is te zien) een nieuw speeldingetje voor de avond. Eens in de zoveel tijd ging er vanuit een fles perslucht een heerlijk frisse wind door de zaal heen.



Zoals altijd was er ook tijdens deze editie een gastoptreden van muzikanten. Zij gaven organisator en immer slot-dj Franco Rolinni percussie- en toestenondersteuning bij zijn set. Deze dj zie je niet veel op andere feestjes, maar toch weet juist hij er elke keer een compleet feest van te maken met van die heerlijke bekende platen. Jaydee, gevolgd door Lil' Louis' French Kiss... Genieten met een grote G! Toen ook nog letterlijk een vuurwerkshow uit de boxen losbarstte, was het feest compleet. Wat een geslaagde avond was dit!

Is het de mooie aankleding van de zaal die deze goede sfeer realiseert? Zijn het de feestelijke en mooi geklede mensen? Zijn het de top-dj's? (op de volgende Metz, 17 november, draait Marcello). Persoonlijk denk ik dat het succes niet is toe te schrijven aan een factor op zich, maar aan de gehele combinatie van Metz On Sunday! Hopend dat dit succes lang aanhoudt, kijk ik alweer uit naar de volgende editie op 17 november met dj Marcello. Tot dan!



Prinsestheater

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws