Love2party dj team @ Winkel van Sinkel - Utrecht

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Geslaagd debuut Love2party-DJ team


Het was zaterdag een niet officiele Dance-Valley afterparty in de Winkel van Sinkel. Helaas vond voor veel mensen de afterparty plaats in hun auto ergens op de uitgestrekte weilanden van Spaarnwoude. Veel bezoekers hadden elkaar dus eerst een hoop te vertellen over alle horror taferelen in de Amsterdamse klei. Het schijnt voor velen echt weer bar geweest te zijn.

Tekst: (gastrecensent ;-) Chris
Foto's: Nash & Ian




Sander

Tim

Stick Mayson

Jay Samuel



Ondanks al deze DV ontberingen waren er toch nog redelijk veel mensen naar Utrecht gekomen. En niet voor niets! Want een nieuw fenomeen is geboren, het Love2party DJ-team! Deze keer in de samenstelling Sander en Little Tim. Deze heren maakte er een lekker feestje van in de basement van de Utrechtse club.



Dimitri


Wanneer je niet al te vaak in Utrecht te vinden bent, blijft het telkens weer een verademing om de Winkel van Sinkel binnen te stappen. Je hebt het knusse restaurantgedeelte van de Nachtwinkel met de ernaast gelegen Basement. En je hebt boven misschien wel de mooiste zaal van Nederland. Daarbij heeft Club Risk altijd weer een zeer strakke line-up. Deze avond waren dat Jay Samuel en house-icoon Dimitri. Het werd als verwacht een geslaagde avond. Niet te druk, een leuke sfeer en dito muziek. Dit keer deed Jay Samuel het niet te moeilijk. Geen diepe techno-platen als bij de Future, maar gewoon lekkere toegankelijke tech-house. Dimitri behoeft eigenlijk geen aan- en geen afkondiging. Deze man draait altijd strak! Geen zaal die hij niet mee krijgt en zo ook dit feestje van Club Risk.




Het Love2party DJ team. Wat moeten we ons daarbij voorstellen? Het is vrij simpel, het draait maar om een ding, het moet een leuke avond worden! En dan zowel voor het publiek als voor de DJ's. Sander en Tim werden dit keer bijgestaan door MAW DJ Stick Mayson. Het was dan ook niet 1 muziekstroming die zaterdag de revue passeerde. De muziek van Tim is funky, vrolijk en zomers. Terwijl Mayson toch behoorlijk de beuk erin wil gooien. Sander zit hier precies tussenin. Hij kan en wil eigenlijk het liefst beide stromingen gebruiken zolang er maar een lekkere groove in zit. En dit deed hij dan ook. Hij plakte de house tunes van Tim net zo makkelijk aan een hardere plaat uit de meer tech-house hoek. Het publiek pakte het in ieder geval goed op. Het was een lekker broeierige temperatuur en sfeertje. Waarbij vooral het laatste halfuur erg leuk was. De bovenzaal ging dicht en het kleine zaaltje stond nog lekker vol. Het werd zo gezellig dat de heren er nog een kwartier aan vast mochten plakken om de mensen nog meer te vermaken. Love2party DJ-team: Wordt vervolgd...!


L2P dj team



Voor boekingen en meer info over Love2party dj team contact Sander

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws