Hard Candy, Winkel van Sinkel - Utrecht, 22 dec

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Lekker swingen in de Winkel van Sinkel


Een avondje 'californian porn with a sleazy touch' stond er te lezen op de flyer. Hard Candy in de Winkel van Sinkel met Dj Marcello als initiator en host van de avond. Het is inmiddels een maandelijkse gebeuren en tijd dus om maar eens een kijkje te gaan nemen aldaar. Toen we binnen kwamen bleek al snel dat de titel op de flyer niet echt gezorgd had voor veel verandering ten opzichte van een andere Club Risk avond in Utrecht. Wel was er een erotische show aan het begin, maar verder weinig bijzonders dat ons deed vermoeden dat we hier op een 'sleazy porn' avond beland waren.





De muziek daarentegen was wel erg lekker. Daar het Marcello zijn eigen avond is, was het geen verrassing hem achter de draaitafels te vinden. Hij zou het de hele avond solo doen. Een erg rustig en opbouwend begin met veel wat oudere, bekende platen. De sfeer zat er van het begin af aan goed in en het gros van de mensen stond lekker te swingen. In het kleinere zaaltje beneden in de kelder was het Bart van Liefland die de avond moest vullen. Hij deed dat bijzonder lekker met super dansbare muziek. Helaas waren er maar een paar echte liefhebbers die hier van konden genieten en was het zaaltje de gehele avond bijna leeg. Wel geweldig om te zien dat Bart daar schijnbaar geen enkel probleem mee had en met een glimlach op het gelaat bleef hij lekker zijn best doen.




Boven was de situatie inmiddels veranderd. Geen Marcello achter de draaitafels maar Benny Rodriguez. We hadden Benny al een tijdje daarvoor tussen het publiek gespot. Hij was daar met de bedoeling om eens een kijkje te nemen omdat hij geboekt was voor een avond in Januari. Marcello vond het waarschijnlijk goed om maar eens gebruik te maken van dit moment en Benny voor te stellen aan het aanwezige publiek. Al grabbelend door de koffers van Marcello had Benny wat platen uitgezocht en na 2 platen behoefde deze man geen introductie meer voor dit publiek. Zij reageerde enthousiast op deze eveneens enthousiaste Dj. Tot het einde toe bleeg het stuivertje wisselen tussen de 2 heren. Uiteindelijk dus een geslaagde avond in een geweldig mooie club!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws