Zoenen, Club More Amsterdam - 19 aug

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Amsterdam 8 uur in de More. Een ieder wordt verwelkomd door een zoen van versgestifte lippen. Aardige binnenkomer. Op het moment van binnenkomst is het feest nog niet los gebarst. Onverwachte gast Rob Boskamp staat dan nog een beetje op te warmen achter de draaitafels. Jeroen van Inkel staat zichzelf ook klaar te maken voor wat men noemt een leuke avond. De enige die op dit moment nog ontbreekt is de 'Verse Geest' Ronald Molendijk. Naar verluid komt hij op een later tijdstip vanuit Zandvoort naar de Rozengracht geraced, om alsnog plaats te nemen naast Jeroen en Rob. Dit had te maken met het feit dat Soulvation een opreden moest verzorgen op Beachpop. Het drietal aldaar compleet om 21:30 zette dan daadwerkelijk de avond in.





Het werd dan ook, hoewel de opkomst een beetje tegenviel waarschijnlijk door Beachpop, toch wederom een groot feest. Het thema 'Zoenen' werd naarmate de avond vorderde meer en meer letterlijk genomen. Zoenen, zoenen, zoenen. Smak hier en smak daar! (zie ook de foto's)





Met de bekende 'Geesten'-tunes zoals daar waren 'Jump' en 'Brand New Day' kwam het feest tegen twaalven op een hoogtepunt. Tussendoor zetten de Arties de sfeer neer door middel van zoenspelletjes. Hierbij een kring heren in tegenstellende richting om een kring dames draait en op het stoppen van de muziek men de dichtstbijzijnde persoon van het andere geslacht moest zoenen. Een enkeling greep deze kans met beide handen aan om een aantal namen aan hun 'lijstje' te kunnen toevoegen.

Al met al een aanrader voor een ieder die nu nog geen plannen heeft voor zondagavondavond 16 september.

Zoenen in More!

XXX















Verse Geesten

Tekst:Maakjenietdruk!
Foto's: Jos

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws