Sound Architecture @ Nighttown - Rotterdam, 21 april

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Sound Architecture





Het beloofde een lekkere avond te worden in Nighttown. Op de flyer waren Mark Broom en Steve Bicknell gespot. Van beide mannen zijn topplaten uitgekomen en gelukkig waren ze een keer tegelijk in Rotterdam te bewonderen.

Dj en medehost Joachim was eerder binnen dan wij en had de versterker vast aangezet en plaats genomen achter de draaitafels. Lekkere platen om rustig warm te draaien We kwamen binnenvallen bij diezelfde plaat als waarmee hij op Awakenings afsloot. Echt een topplaat! Toen Mark Broom het roer overnam ging het tempo even iets naar beneden en werd ons even tijd gegund om in de basement rond te kijken.




Hier vielen we middenin een brei van electro gerommel van de heer Seutek. Aardig wat mensen in de kelder en men kon dit wel waarderen, zo ook ondergetekende. Ook "music man" kreeg de basement flink aan het dansen. Geen bliepjes en diepe basslines voor deze man, maar flink knallen. Trouwens, die plaat "Betty Ford - Alter Ego" klinkt echt smerig lekker in die betonnen kelder.

Boven was Mark Broom inmiddels ook op stoom. Goede Dj maar ik had heel de tijd dat "net niet" gevoel. Steve Bicknell daarentegen had het net wel. Lekkere vette platen kwamen uit de koffer naarboven. Hij verdiende het ook zeker niet dat men het tegen half vijf wel welletjes vond en begon af te druipen. Leuke avond (lekkere champagne SA-Crew!!!) en benieuwd naar 11 Mei: Future invites Sound Architecture. 430 West detroit special. feat: Live, Random Noise Generation (430 west) US. Lawrence Burden aka Dj Octave One (430 west) US. supported by Joachim (Sound Architecture)



Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws