Aftermovie: Tomorrowworld

Rick Francissen | 10 december 2013
video


Na het enorme succes van de aftermovie van Tomorrowland is het nu tijd voor een terugblik op de Amerikaanse versie van het populaire festival. De aftermovies van het toonaangevende Tomorrowland zijn altijd enorme hits op Youtube. Zo heeft de aftermovie van 2012 inmiddels boven de 100 miljoen views en heeft die van 2013 al na drie maanden een indrukwekkende 32 miljoen views behaald.

In de aftermovie van Tomorrowworld is, in tegenstelling tot de aftermovie van Tomorrowland, gekozen voor een afwisselende playlist. Waar die eerst voornamelijk bestond uit tracks van Tomorrowland-residents Dimitri Vegas & Like Mike is er nu een ruime verscheidenheid aan artiesten te horen. Zo komen nummers van Hardwell, Axwell, Sick Individuals en Nicky Romero voorbij. Uiteraard zijn er wel nummers van Dimitri Vegas & Like Mike aanwezig waaronder een speciale intro-edit van 'Mammoth' en hun nieuwe samenwerking met Martin Garrix, 'Tremor'.

Verder zien we in video verschillende delen het festivalterrein en de camping. Dit alles oogt gezellig en zomers, maar mist toch iets belangrijks wat Tomorrowland wel heeft, en dat zijn grote stages met daarvoor een massa feestende mensen. Ook op de livestreams ten tijde van het festival viel al op dat veel mensen niet helemaal uit hun dak gingen zoals op Tomorrowland. Nicky Romero bevestigde wat wij op de livestream hadden gezien met de opnames die hij via Google Glass maakte. Het is redelijk triest om hier niemand uit zijn dak te zien gaan op Nicky's grootste hit 'Toulouse'.

Desalniettemin hebben de editors van de aftermovie hun uiterste best gedaan om een mooie aftermovie in elkaar te zetten en dat is hen uitstekend gelukt. Ondanks het matige publiek op Tomorrowworld straalt de aftermovie een heerlijke festivalsfeer uit. Knap werk.

Tracklist

1. Dimitri Vegas, Moguai & Like Mike - Mammoth (Acoustic Mix)
2. Axwell & Sick Individuals - I AM
3. Hardwell & Makj - Countdown
4. Dimitri Vegas & Like Mike & Martin Garrix – Tremor (Out Soon)
5. Don Diablo - Starlight
6. Sander Van Doorn & Yves V - Direkt Dizko
7. Dimitri Vegas & Like Mike vs DVBBS & Borgeous - Stampede (Major Lazer vs Paff Remix / Out Soon)
8. Dimitri Vegas & Like Mike ft Wolfpack & Katy B - Find Tomorrow (Ocarina / The Tomorrowworld Anthem)
9. Nicky Romero & Sunnery James & Ryan Marciano – Sound of the Underground
10.Fatboy Slim & Riva Starr - Eat Sleep Rave Repeat (Dimitri Vegas & Like Mike vs Ummet Ozcan Tomorrowland Remix)
11.Outro track by Yves V – ID (Out Soon)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws