New World Punx – 'Romper'

Peter Güldenpfennig | 17 januari 2014
video


Electronic Family 2013

We spraken Ferry Corsten tijdens Electronic Family 2013. We vroegen hem onder andere op zijn kijk op het steeds harder worden van dance. Het gehele interview lees je hier.

Ferry Corsten: ‘De big room house gaat steeds meer op hardstyle lijken. Dat vind ik zelf heel cool eigenlijk. Hardstyle is altijd een ondergeschoven genre geweest, terwijl het heel groot is. Door de house krijgt het nu toch wereldwijd een beetje voet aan de grond. Ook de electro wordt harder en sommige trance wordt harder. Ik vind dat wel tof; lekker stevig knallen en af en toe even een adempauze met een wat zweverige track.’

Vorig jaar deed New World Punx voor het eerst van zich horen. Deze samenwerking tussen Ferry Corsten en Markus Schulz leidde tot een reeks van dj-sets en een eerste gezamenlijke track, 'Romper'.

Romper

'Romper' wordt gratis aangeboden op de website van het duo. Inmiddels is er ook een officiële video voor het nummer geschoten.

Toekomst

De website van New World Punx zit nog duidelijk in een opstartfase. Wat de toekomst brengt is dus ook niet duidelijk. Als 'Romper' echter een voorbode is van wat we van het duo kunnen verwachten dan beloofd dat wat. Sowieso mag het allemaal best wat steviger van Ferry Corsten (zie kader) en blijkbaar gaat Markus Schulz daarin mee, aangezien New World Punx zichzelf bedient van een wat hardere sound.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws