Kijken: Q-Dance eindshow op Mysteryland

Rick Francissen | 4 september 2016
video

Q-Dance eindshow Mysteryland

Veel genres vertegenwoordigt op Mysteryland

Het laatste weekend van augustus staat al 23 jaar lang in teken van Mysteryland. Het festival waar voor iedereen wat betreft muzieksmaak wel wat te vinden is. Techno, electro, birgroom, deep-house en hardstyle wordt allemaal vertegenwoordigt op het langst lopende festival ter wereld.

Met name het laatste genre krijgt altijd een speciale plaats op het festival toegewezen. In samenwerking met organisatie Q-Dance wordt er traditiegetrouw een prachtige stage bij de iconische Mysteryland berg gehost. Buiten het feit dat de muziek net een tikje sneller is dan bij de meeste stages is de Q-dance stage ook de plek waar je het festival wil afsluiten, althans als je van een mooie eindshow houdt.

LEES OOK ONS REPORT: Mysteryland

De endshow der endshows

Afrojack nam bij de mainstage de officiële eindshow op zich wat erg mooi uit de verf kwam. De show die bij de Q-Dance stage gehouden werd na het optreden van The Viper was echter nog strakker in elkaar gezet.

De show die de zaterdag van Mysteryland heeft afgesloten is uiteraard opgenomen en kun je hieronder terug kijken via YouTube. De afwisseling tussen verschillende sferen die gecreëerd worden door de muziek als ACDC’s ‘Highway To Hell’ en de harde remix van ‘Faded’ van Alan Walker door The Viper & Shades is erg fijn. Wanneer de show ten einde lijkt te zijn gekomen wordt er nog eenmaal een melodie ingezet. Dit betreft een nieuwe samenwerking tussen Audiotricz en Demi Kanon. Meer woorden maken we er niet aan vuil, je moet die show zelf gewoon zien!

Tracklist eindshow Q-Dance Mysteryland

1.   Gojira – Backbone
2. The Prodigy – Voodoo People (Ran-D Rework)
3. Alan Walker – Faded (The Viper & Shades Bootleg)
4. ACDC – Highway to Hell
5. Audiotricz & Demi Kanon – TBA

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws