The Chainsmokers laten twee nieuwe tracks horen

Rick Francissen | 5 september 2016
algemeen

The Chainsmokers

Terwijl de laatste hit van The Chainsmokers en Halsey ‘Closer’ het nog steeds in de achtbaan zit van hun vorige single ‘Closer’ zijn de heren alweer bezig met de toekomst. De ene week staan The Chainsmokers bij de MTV VMA’s en vervolgens staan ze in Colorado om de bezoeker van hun nieuwe muziek te laten proeven.

The Chainsmokers gaan opnieuw voor goud

Niet alleen met Closer, maar ook met ‘Roses’ en ‘Don’t Let Me Down’ lijken The Chainsmokers een succesformule te hebben gevonden. Dat de laatste twee nummers in de top van de Billboard Dance charts van 2016 staan is hier het perfecte bewijs van.

LEES OOK: The Chainsmokers voeren ‘Closer’ live uit op VMA’s

De wereldsterren traden op in het bijzondere Red Rock Park and Amphitheatre in Colorado en lieten hier zeker twee nieuwe tracks horen. De tracks die een fan heeft opgenomen tijdens de show laten horen dat The Chainsmokers hun succesformule opnieuw hebben toegepast. Een afwijkend ritme van de mainstream dance, een vocal die wat vervormd is en een mooie visuele show om alles in Colorado even net wat overtuigender over te laten komen. Luister de ID’s in de onderstaande YouTube video’s.

>

Beeld via Facebook The Chainsmokers

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws