Film over Carl Cox' jaren in Space Ibiza - 'Space Is The Place'

Thomas Keulemans | 28 november 2016
video

Deze week verschijnt de film over het leven van de levende techno-legende Carl Cox (54), genaamd 'Space Is The Place'. De 45-minuten durende documentaire wordt op 30 november uitgezonden op het Engelse Channel 4. Cox had maar liefst 15 jaar lang een vaste residency in een van de meest kenmerkende clubs op Ibiza: de Space. Afgelopen september sloot de legendarische club haar deuren na 27 jaar toonaangevend te zijn geweest voor het Spaanse party-eiland.

LEES OOK: Verhuizing Space Ibiza naar San Antonio?

Space Is The Place

De documentaire is een samenwerking tussen Channel 4 en RA (Resident Advisor), een Engels EDM-platform. In de mini-film wordt Cox door RA gevolgd tijdens de zomer van 2016 op Ibiza, waar hij van juni tot en met september zijn afsluitende Music Is Revolution tour hield in - hoe kan het ook anders - de Space. Verwacht een hoop behind the scenes materiaal en een kijkje in het leven van de 54-jarige Cox, zowel inside als outside de dj-booth. Naast mooie beelden wordt ook prachtig in beeld gebracht hoe Cox nadenkt over de volgende fase van zijn carrière en de onzekere toekomst van het Spaanse eiland zonder Space Ibiza.

De trailer van 'Space Is The Place' kun je hieronder alvast bekijken en we hopen dat de film binnekort via internet voor iedereen buiten Engeland ook beschikbaar zal zijn. We houden het voor je in de gaten!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws