Deze gast maakte een next level Star Wars Halloween-versiering voor zijn huis

Ivo Mollemans | 20 oktober 2017
Weird

Foto via Matthew Chojnacki

Het is weer bijna Halloween en de gekte die daarmee gepaard gaat is overal te merken. In Nederland zijn we er nog niet zo actief mee bezig als in Amerika, maar ook hier zijn er steeds meer Halloween-gerelateerde activiteiten en met name pretparken leven zich steeds meer uit.

Star Wars in het echt

Toch gaat er geen enkel land over de gekte van Amerika heen. Niet alleen grote organisaties leven zich uit, maar sommige mensen gaan echt helemaal los om zo groots mogelijke versieringen te produceren. Een man uit Parma in Ohio besloot om dit jaar een gigantische AT-AT uit Star Wars in zijn tuin neer te zetten.

LEES OOK: Marvel zet nieuwe ‘Black Panther’ trailer online

Het ding is ongeveer even groot als zijn huis en niet te missen als je in de straat rijdt. Er zijn al een hoop mensen langs geweest om het ding te bekijken en op internet zijn genoeg foto’s te vinden.

Halloween gekte in Ohio

De AT-AT is gemaakt door Nick Meyer. Hij heeft sinds april meerdere weekenden aan het project gewerkt met verschillende materialen zoals foam, hout en plastic. Uiteindelijk is het eindresultaat 19 voet hoog (omgerekend zo’n 5,8 meter) geworden. Meyer zelf is geen doorgeslagen Star Wars nerd, maar hij is wel enthousiast over Halloween. Het is dan ook niet de eerste keer dat hij zijn voortuin omtovert voor het jaarlijkse evenement. In de vorige 6 jaar heeft hij onder andere al een piratenschip, mausoleum en objecten uit de film ‘Friday the 13th’ in zijn tuin gezet.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws