Breedingfetisjisten vinden het geil om bezwangerd te worden door een wildvreemde

Ruben den Boer | 1 januari 2020
Weird

Breedingfetisj

Wij blijven ons maar verbazen over de wereld van fetisjen, net als je denkt het vreemdste te hebben gevonden komt er iets nog bizarders om de hoek kijken. Vandaag in de spotlight: breedingfetisjisten, mensen die het fucking geil vinden om zwanger te worden of iemand zwanger te maken. 

Je hebt mensen die hard en nat worden van blote voeten, oude vrouwen, latex, fruit, knuffelkostuums en bondage. Dat is allemaal helemaal prima en wat die mensen tussen de lakens uitspoken moeten ze lekker zelf weten. Maar er is ook een grens en die trekken zelfs de meeste fetisjisten bij de breedingfetisj, een fetisj waarbij mensen bloedgeil worden van het vervullen van hun biologische doel: een kind krijgen.

LEES OOK: Zeelanders kopen de meeste anale seksspeeltjes

Breedingfetisj

Zowel een man als een vrouw met een breedingfetisj gaven een inkijkje in hun fetisj. De vrouw droomde er van om seksueel mishandeld en bevrucht te worden door een vreemde en ging op zoek naar een geile beer die deze taak wel even op zich wilde nemen. 

Breedingfetisj

De man werd op zijn beurt tijdens een neukie gevraagd of hij z'n one night stand zwanger wilde maken. 'Fuck it, waarom ook niet', dacht hij en zo geschiede het. Later heeft hij nog een paar andere breedingfetisjisten zwanger gemaakt voordat hij er mee stopte. 

Gezond verstand

Uiteindelijk kwamen zowel de man als de vrouw erachter dat ze het misschien wel geil vinden om zich voort te planten, maar dat het niet bepaald verantwoordelijk is. Uiteindelijk zet je toch een kind op de wereld en dat vraagt veel verantwoordelijkheid. Dan is het een kweste van de voordelen - geile seks - afwegen tegen de nadelen - een fucking kind op de wereld zetten. Voor iedereen met gezond verstand is die keuze snel gemaakt lijkt ons.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws