Kardashian spelt alfabet met vagina

Zsarisse Knol | 28 oktober 2019
Weird

Het oudste lid van de Kardashians bezit een zeer opmerkelijk talent. Ze kan namelijk het alfabet spellen op een manier die niet per definitie is bestemd voor kinderogen. Namelijk met haar vagina.

Geheim talent

Afgelopen zondag ging in een nieuwe aflevering van ‘Keeping Up With The Kardashians’ de tv-ster samen met haar zus Khloé Kardashian en andere vrienden op vakantie. Tijdens een van het diners op Turks en Caicos eiland werd hun gesprek wel heel intiem. Tijdens het gesprek flapte de Revenge Body-presentator er een random feitje uit over haar zus. ‘Mijn favoriete ding over Kourt- Kourtney is dat ze het hele alfabet kan spellen met haar vagina.’

Maar weinig mensen geloofden dat Kourtney dit als geheim talent heeft. Uiteindelijk bevestigde de 40-jarige het feit dat het daadwerkelijk waar is. Wanneer een nieuwsgierige vriend vroeg of er eerst lucht in moest worden geduwd, reageerde ze met ‘ik weet wel hoe ik lucht erin krijg’.

Niet de eerste keer

Natuurlijk is dit niet de eerste keer dat deze moeder van drie kinderen zich aantoonbaar niet schaamt voor haar lichaam. Eerder in augustus plaatste haar lifestylemerk Poosh een foto op de Instagram-pagina, waarbij haar stretchmarks niet weg geëdit waren! Toen de foto viraal ging, kreeg de Kardashian veel applaus voor het laten zien van haar natuurlijke lichaam.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws