Win de cd Duck Down Dubstep

frank | 22 juni 2012
winHet Bredase Rub A Duck label timmert, met een uiterst succesvol eerste jaar achter de rug, nog steeds stevig aan de weg. Na een lange reeks singles, een officiële labelnight waar onder anderen The Freestylers optraden en de uitgave van een labelsampler, is Rub A Duck inmiddels toe aan de release van de eerste CD in de nu al rijk gevulde discografie van het nog jonge label, getiteld “Duck Down Dubstep”.

 
Wat het succes van Rub A Duck nog het meest kenmerkt, is dat men in zeer korte tijd grote acts als The Freestylers, Utah Saints, Drumsound & Bassline Smith, The Crystal Method, MRK1 en Sound Avtar aan zich wist te binden. Laat het de focus van Rub A Duck op de release van dubstep, electro en rave zijn, maar feit is in ieder geval dat zelfs voor de remixes beroemde dubstep acts als Cookie Monsta, Ed Rush & Optical, Damn You Mongolians en Datsik zich met plezier aanmeldden.
 
Rub A Duck’s reputatie verspreidt zich intussen als een olievlek binnen de wereld van electronic dance music (EDM) en het een en ander heeft geleid tot een indrukwekkende stal artiesten en releases. Het staat vast dat het label een stevig podium biedt voor zowel aanstormende talenten als de bekende namen waar het gaat om dubstep, electro en rave; een gegeven dat subtiel wordt aangestipt op de zorgvuldig samengestelde CD “Duck Down Dubstep”.
 
Rub A Duck Labelmanager Hugo de Graaf over de release: "Het is geen moment een kwestie geweest van "jumping on the dubstep wagon". Met Rub A Duck proberen we bruggen te bouwen en met een positieve instelling vette muziek op de markt te zetten. We zijn er oprecht trots op dat we in één jaar tijd grote acts als The Freestylers en Drumsound & Bassline Smith aan ons hebben kunnen binden. Deze eerste fysieke CD is een kroon op onze inspanningen en het is een waardering voor alle artiesten binnen de Rub A Duck familie die zo hard hebben gewerkt het afgelopen jaar."
 
“Duck Down Dubstep” presenteert een uitgebreid overzicht van alle EPs, singles en remixes die Rub A Duck tot nu toe heeft uitgebracht, inclusief hit singles als “Frozen” van The Freestylers, “Sine Language” van The Crystal Method ft. LMFAO, “What Can You Do For Me” van Utah Saints vs. Drumsound & Bassline Smith en vele, vele anderen. 
 
Track list:
 
01. Savoy - DIY
02. The Freestylers ft. Joshua Steele - Frozen (Cookie Monsta Remix)
03. The Crystal Method ft. LMFAO - Sine Language (Datsik Remix)
04. Viper 9 featuring Matt Nash & R.I.O - All I Want (Eyes Remix)
05. Richard Durand ft. Kash - Explode (Jacob Plant Remix)
06. Tyler Blue - Statement
07. Julie Thompson  - Shine (Pyramid’s Drop The Bass Remix)
08. Mooqee & Pimpsoul ft. Bianca Gerald - Feeling Good (Herbgrinder Remix)
09. Jagged Hedz ft. Dave Vader - Sell My Soul (Into The Vortex Mix)
10. Damn You Mongolians ft. Katie's Ambition - Footprints (Radio Edit)
11. Sickflip - The Moan Of A Machine
12. Lephen - Le Suicide
13. Sound Avtar- Drop Dead
14. MRK1 ft. KT Forrester - Living A Lie (Damn You Mongolians Remix)
15. Utah Saints vs. Drumsound & Bassline Smith - What Can You Do For Me (Tantrum Desire Remix)
16. Phoenyx & Kunala - Feel (Dubstep Mix) 

Partyscene verloot 3 exemplaren!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws