Win vrijkaarten voor Lockout

frank | 28 juli 2012
winOp donderdag 2 augustus 2012 gaat Lockout in  première in de Nederlandse bioscopen. Deze ultraspannende sf-actiethriller is het speelfilmdebuur van James Mather en Stephen St. Leger met in de hoofdrollen Guy Pearce (The Hurt Locker, The King's Speech) en Maggie Grace (Taken, Knight and Day).
 
Voormalig politieagent Snow (Pearce) wordt ten onrechte beschuldigd van spionage. De enige mogelijkheid om zijn vrijheid terug te krijgen is door een gevaarlijke ruimtemissie te aanvaarden. Hij moet de dochter van de Amerikaanse president, gespeeld door Maggie Grace, bevrijden uit de klauwen van een groep gewelddadige criminelenEmilie Warnock (Grace) is de dochter van de Amerikaanse president en op missie naar het ruimtestation MS1, waar vijfhonderd gevaarlijke criminelen in kunstmatige slaap worden gehouden. Zodra Emilie bij MS1 aankomt, breek echter de hel los. De gewelddadige gevangenen zijn ontsnapt en zij wordt samen met het gevangenispersoneel gegijzeld.  De enige kans op vrijheid ligt in handen van de eigenwijze Snow die de opdracht op geheel eigen wijze wil gaan uitvoeren.
 
Te winnen bij Partyscene vrijkaarten voor deze ultraspannende film. Deze vrijkaarten voor Lockout worden ter beschikking gesteld door Entertainment One Benelux

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws