Win The Company Men op DVD en Blu-ray

frank | 19 augustus 2012
winThe Company Men
met in de hoofdrollen Ben Affleck (The Town), Tommy Lee Jones (No Country for Old Man) en Chris Cooper (The Bourne Identity) is een scherp en actueel drama met veel humor en inlevingsvermogen.
 
Bobby Walker (Affleck) heeft het prima voor elkaar. Goeie baan, nog beter salaris, mooie vrouw en lieve kinderen. Plus een Porsche in de garage. De economische crisis voltrekt zich in een andere wereld, niet in de zijne. Dan reorganiseert zijn werkgever en veranderen hij en zijn collega’s Phil (Cooper) en Gene (Tommy Lee Jones) van de één op de andere dag in kansarme werklozen.
 
Hun rol als man, echtgenoot en vader moet helemaal opnieuw ingevuld worden. In het nieuwe bestaan van Bobby zit hij opeens aan tafel met carrièrecoaches, moet hij zijn geliefde auto verkopen en schiet hij tekort als timmermanshulp van zijn zwager (Kevin Costner). Ondanks alle tegenslagen groeit het inzicht dat er meer is in het leven dan zijn golfhandicap en het azen op de beste, grootste businessdeals.
 
Te winnen bij Partyscene dit prachtige drama op dvd en Blu-ray. The Company Men op dvd en Blu-ray wordt ter beschikking gesteld door Dutch Film Works

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws