Win Alex Cross op DVD en Blu-ray

frank | 17 april 2013
win



Na Kiss the Girls en Along Came a Spider is Alex Cross een nieuwe verfilming van één van James Patterson’s bestsellers. Deze spannende misdaadthriller is geregisseerd door Rob Cohen (The Fast & the Furious) met in de hoofdrollen Matthew Fox (Lost), Tyler Perry (Star Trek) en Rachel Nichols (G.I. Joe: The Rise of Cobra.).
 
De gruwelijke moord op een escortdame wijst volgens detective Dr. Alex Cross (Perry) op een gewetenloze dader. Hoe gewetenloos blijkt als Cross te dicht in de buurt komt van de maniakale moordenaar (Fox), die zichzelf als ware kunstenaar ziet en zichzelf Picasso noemt. Om Cross te dwingen de jacht op hem op te geven, richt Picasso zijn vizier op de vrouw van Cross. Het effect is alleen niet wat hij verwachtte; tegen het advies van zijn collega Tommy (Edward Burns) zweert Cross wraak en zet alles op alles om de psychopaat te pakken te krijgen.
 
Te winnen bij Partyscene deze gruwelijk spannende film op dvd en Blu-ray. Alex Cross op dvd en Blu-ray wordt ter beschikking gesteld door Dutch Film Works 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws