Win vrijkaarten voor Jurassic Park 3D

frank | 22 april 2013
winOp donderdag 2 mei gaat Jurassic Park 3D in première in de Nederlandse bioscopen. Deze baanbrekende blockbuster, uit 1993, van regisseur Steven Spielberg draait opnieuw in bioscopen. De huidige 3D-technologie geeft Spielberg de kans om Jurassic Park te maken zoals hij dat ooit voor ogen had. Zowel de fans van toen als de nieuwe generatie kunnen Jurassic Park binnenkort beleven in spectaculair 3D.
 
Ver van de bewoonde wereld op een afgelegen eiland voor de kust van Costa Rica heeft de rijke, excentrieke ondernemer John Hammond (Richard Attenborough) een bijzonder pretpark neergezet. In het park lopen prehistorische schepsels rond die wetenschappers met behulp van DNA uit dinosaurusbloed tot leven zijn gewekt. Wezens die al miljoenen jaren zijn uitgestorven lopen hier vrij rond.
 
Bij hoge uitzondering krijgt een select groepje de mogelijkheid om voor de officiële opening een kijkje te komen nemen. De groep bestaat uit advocaat Donald Gennaro (Martin Ferrero), wiskundige Ian Malcolm (Jeff Goldblum), dinosaurusexpert dr. Alan Grant (Sam Neill) en oudheidkundige dr. Ellie Sattler (Laura Dern). Verder heeft John Hammond zijn kleinkinderen Tim en Lex meegenomen om dit spektakel te komen aanschouwen. De rondleiding begint geweldig maar krijgt een ander verloop als het veiligheidssysteem kapot gaat en de dino’s hun gang kunnen gaan.
 
Jurassic Park geldt nog steeds als een mijlpaal in de filmgeschiedenis. Met state-of-the-art computer-animatie leverde Spielberg een film af die nog steeds tot de verbeelding spreekt. De fantastische special-effects van ILM-Industrial Light & Magic werden destijds terecht bekroond met een Oscar. Check voor meer info de Officiële Website en de Facebook Pagina
 
Te winnen bij Partyscene vrijkaartensets bestaande uit twee vrijkaarten voor deze geweldige film. Deze vrijkaarten voor Jurassic Park 3D worden ter beschikking gesteld door Universal Pictures International 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws