Armin van Buuren, Martin Garrix, Tiësto en II=I (Afrojack b2b Nicky Romero) op 10-jarig bestaan AMF in Johan Cruijff Arena

Partyscene Redactie | 7 juli 2022
ADE

Op zaterdag 22 oktober viert AMF haar tienjarig bestaan in de Johan Cruijff Arena, tijdens het Amsterdam Dance Event. Met dj-sets van Armin van Buuren, Brennan Heart, Martin Garrix, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, en AMF’s eigen II=I concept: een exclusieve back to back set van Afrojack en Nicky Romero. AMF zal daarnaast opnieuw podium bieden aan de jaarlijkse DJ Mag Top 100-ceremonie, voor het tiende achtereenvolgende jaar wordt 's werelds #1 DJ onthuld tijdens AMF. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.amf-festival.com

In het afgelopen decennium is AMF uitgegroeid tot hét festival dat elke dance-fan bezoekt tijdens het Amsterdam Dance Event. Het evenement is wereldberoemd vanwege de indrukwekkende productie, locatie en ongeëvenaarde line-ups. AMF heeft de grootste namen binnen de dance welkom mogen heten de afgelopen jaren, van Martin Garrix en Armin van Buuren tot The Chainsmokers en Alesso. De tiende editie dit jaar zal een eerbetoon zijn aan voorgaand doorslaand succes en een vooruitblik op wat AMF het volgende decennia in petto heeft, een editie om niet te missen dus.

“Het is niet te bevatten dat we dit al sinds 2012 doen. Er is veel veranderd sinds de eerste editie, maar we zijn erin geslaagd momentum vast te houden. We zijn dan ook enorm trots dat we dit jaar ons tienjarig jubileum mogen vieren. Het samenbrengen van duizenden muziekliefhebbers en DJ’s die zichtbaar genieten van de muziek blijft bijzonder. Ik kan niet wachten totdat het weer zo ver is”, zegt Allan Hardenberg, oprichter en directeur van festivalorganisator ALDA. 

Een van de meest spraakmakende momenten van het jaar is ongetwijfeld de jaarlijkse grote onthulling van de Top 100-lijst van DJ Mag. De ceremonie was een goede toevoeging aan de show en verzamelde een cult-achtige aanhang onder dance fans die graag wilden weten wie de kroon zal pakken. Eerdere winnaars zijn onder meer Martin Garrix, David Guetta, Hardwell en Tiësto, die het afgelopen decennium allemaal op het AMF-podium hebben gestaan. Tiësto, Martin Garrix en Armin van Buuren, allen onderdeel van de 2022 line-up, grepen in totaal 11 keer de kroon. De DJ Mag Top 100 heeft een belangrijke rol gespeeld bij het naar de voorgrond brengen van verschillende DJ’s in de wereldwijde muziekscene, waarbij veel van de vorige winnaars nu ook in de popmuziek bovenaan de hitlijsten staan.

Algemene info

AMF
Datum:  22 oktober 2022
Tijden: 21.30 - 06.00 (deuren open om 21.00)
Locatie: Johan Cruijff Arena
Adres: Johan Cruijff Boulevard 1, 1100 DL Amsterdam 
www.amf-festival.com

Tickets vanaf 89 euro excl. servicekosten
Alle tickethouders van de 2021 editie kunnen hun tickets behouden, de beperkte hoeveelheid resterende tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.amf-festival.com.  

Line up (A-Z)
Armin van Buuren 
Brennan Heart 
Kapuchon (exclusieve warm-up set) 
Martin Garrix
Tiësto
Timmy Trumpet
Topic
II=I Afrojack b2b Nicky Romero
Hosted by MC Zawdi 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws