Kygo in Urban Pop

Mark Hofman | 6 januari 2016
algemeen

Het moge duidelijk zijn: Kygo was een van de meest invloedrijke personen uit de dance in 2015. Hij wist het gat tussen mainstream en dance te dichten en scoorde grote hits met 'Stole the Show' en 'Firestone'. De dj komt in 2016 met de Cloud Nine tour en gaat ook langs het Barclays Center in Brooklyn en voor die show werd een bijzondere poster gemaakt.

Kygo goes Urban

Voor zijn show in het Barclays Center in Brooklyn, New York, maakte Urban Pop art artiest Thierry Guetta, beter bekend als Mr Brainwash, een bijzondere poster. De Franse kunstenaar staat bekend als filmmaker en 'street artist' op het gebied van kunst. In 2010 kwam Guetta met zijn film 'Exit Through the Gift Shop' en creëerde een bijzondere stijl die geliefd is door kunstliefhebbers, zo maakte hij een groot schilderij van de koningin van Engeland.

De artiest kan daar nu ook de flyer van Kygo aan toevoegen en deze ziet er wat ons betreft goed uit. Het zou zomaar kunnen dat de artiest meer posters voor de tour van Kygo gaat maken, maar de tijd zal het leren!

 

 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws