Kygo verrast zijn fans

Mark Hofman | 26 januari 2016
algemeen

De populariteit van de Noorse Kyrre Gorvel-Dahll, beter bekend als Kygo, is in het afgelopen jaar immens gestegen. In 2015 scoorde de dj grote hits met onder andere 'Stole The Show' & 'Firestone' en trad hij op tijdens het Nobel Prize Peace Concert. Op dit moment is Kygo bezig met een tour door Amerika en daar kwam hij afgelopen week met een aantal flinke verrassingen op de proppen.

Kygo verrast New York

Tijdens zijn optreden in het Barclays Center in Brooklyn kwam Kygo met een aantal grote verrassingen voor zijn fans. Menig liefhebber van de Noorse artiest wordt tijdens deze tour op zijn wenken bedient, maar de bezoekers in New York kregen hier een flinke schep bovenop. Waar vorig jaar niemand minder dan John Legend naast Kygo stond voor een uitvoering van 'Sexual Healing', bracht de dj dit jaar Shaggy met zich mee. De zanger was aanwezig om een speciale uitvoering van 'Sexual Healing' te doen, net zoals John Legend dat een jaar geleden deed. Toch was dat niet het enige wat 'Mr. Bombastic' deed tijdens de show, hij zong namelijk ook zijn wereldwijde hit 'It Wasn't Me'.

Nieuwe muziek

Niet alleen stond Kygo samen met Shaggy op het podium, maar bracht de dj ook twee nieuwe track ter gehore. Volgens Dancing Astronaut zou het gaan om 'I'm in Love'

en 'Oasis'.

Beide tracks zullen op het aankomende album van Kygo verschijnen dat op 12 februari uitkomt.

R. Kelly 

Tijdens zijn show in New York kwam Kygo dus met een een aantal verrassingen voor zijn fans, maar ook in Chicago en Toronto had de dj een genoeg in petto. Voordat fans er erg in hadden stond opeens R. Kelly op het podium om, net zoals Shaggy, het nummer 'Sexual Healing' uit te voeren. Nadat de R&B artiest dit gedaan had kwam de track 'Ignition' aan bod en vertrok hij weer. 

Het mag duidelijk zijn: Kygo haalt alles uit de kast voor zijn fans tijdens de Cloud Nine Tour. We zijn benieuwd wat hij voor zijn show in Nederland gepland heeft! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws