Vraag naar Avicii-tickets stijgt met 150%

Mark Hofman | 31 maart 2016
algemeen

Eerder deze week kondigde Tim Bergling aan dat hij niet meer te werk gaat als Avicii, hij stopt met touren en wilt de tijd nemen om te leven als een normaal mens. Het statement dat de Zweedse dj naar buiten bracht riep niet alleen veel reacties op uit de scene, maar heeft er ook voor gezorgd dat de vraag naar Avicii-tickets met 150% is gestegen.

Vraag naar Avicii stijgt

Ticket-website Viagogo laat weten dat de vraag naar tickets voor Avicii, 24 uur na zijn aankondiging, is gestegen met 150%. De Zweedse dj heeft laten weten dat hij zijn geboekte shows nog af maakt voor hij ermee stopt en daardoor is dit voor fans nog de enige kans om hem live in actie te zien. Festivals waar de dj nog speelt, bijvoorbeeld Creamfields, zien een stijging van 87% tegemoet.

Een woordvoerder van Viagogo laat in een statement weten hoe groot Avicii eigenlijk is.

“Avicii has become a world-renowned DJ, carving himself as a major player in the industry, not just in the UK but across the globe. As a result he has a huge and loyal fanbase who are desperate to see him in what could be his ever last tour.”

De laatste shows

Voordat Avicii er echt klaar mee is, gaat de dj zijn geboekte shows en festivals nog wel af. 'Let's make them go out with a bang!' zoals de dj zelf al zei in zijn statement. Avicii sluit af in Japan, Polen, Israél, Zweden, Dubai en op Ibiza. Daarnaast is hij ook nog te vinden op festivals als Rock in Rio, Electric Daisy Carnival UK, Ultra Korea, Weekend Festival Baltic en Creamfields.

De laatste tickets voor Avicii zijn shows vind je hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws