Mill Festival gaat niet door

Jonas | 4 april 2016
algemeen

Het leek zo’n mooi festival. Misschien wel te mooi om waar te zijn. In juli zouden de grootste dj’s ter wereld naar Scheveningen komen om rondom De Pier een show te geven. Onder andere Martin Garrix, Kygo, Hardwell en David Guetta stonden op de line-up.

1 april

Het was de 1 april-grap van Partyscene dit jaar. Vorig jaar probeerden we jullie te foppen met het nieuws dat Martin Garrix vader werd. Onze lezers trapten massaal in het Mill Festival. Vrienden werden getagd, er werd gespeculeerd over het omboeken van vakanties en het verkopen van tickets voor andere festivals. Dezelfde dag hing het AD al aan de lijn, ze wilden meer weten over het festival. We hadden niet verwacht dat onze grap zó groot zou worden.

Erin getrapt

Hebben we jou ook om de tuin geleid met het festival? Je had al meteen kunnen zien dat het om een 1 april-grap ging. Wanneer je op de bestelknop had gedrukt, kwam er tevoorschijn dat het om een grap ging.

De Pier

Toch zin in een feestje op De Pier? Op 26 april kun je tijdens ‘Koningsnach’ terecht op De Pier voor een feestje. Tijdens het Oranje Bal staan er vanaf 18:00 uur verschillende podia op de foodboulevard van De Pier. Klik hier voor meer informatie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws