Comeback van Daft Punk in 2017?

Martijn Bastianen | 11 mei 2016
algemeen

Word niet meteen te enthousiast, want het is nog niet zeker. Na jaren van doodse stilte rondom Daft Punk na hun laatste album Random Access Memories in 2013, horen we weer iets. Nu is er een video verschenen op YouTube waaruit 'blijkt' dat er een nieuwe album + nieuwe tour op ons te wachten staat.

Daft Punk’s nieuwe album

De video is van Artifact, een YouTube-gebruiker, die claimt dat hij de video heeft gekregen van iemand van Colombia Records. Hij zegt daarbij dat hij niks kan bevestigen, maar van het perspectief van een Daft Punk-fan, lijkt het vrij realistisch.

‘More Than Machine’

Het album heeft ook al een titel, namelijk ‘More Than Machine’, en ook die albumnaam lijkt vrij reëel. Volgens het filmpje gaat het album uitgebracht worden in 2017. Veel mensen zeggen dat het nep is, maar niemand die het zeker weet. Een comment op de video zegt ook: ‘Ik wil eigenlijk zeggen dat het nep is, maar mijn hart houdt hoop!’ en daarmee is alles uitgelegd.

Hieronder kan je de video bekijken. Wat denk jij? Is het nep of kunnen we ons opmaken voor een gloednieuw album van het Franse duo? To be continued…

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws