Australische dj slikt halve kilo ketamine door

Wouter de Vink | 13 mei 2016
algemeen

Australische dj slikt halve kilo ketamine door

Je bent dj en je wilt wat: een shitload aan ketamine in dit geval. We hebben het over ene dj Kasey Roy Taylor. Nou zegt de naam van deze Australische dj jou waarschijnlijk net zo weinig als ons, maar zijn verhaal is wel vrij bijzonder. Samen met een club promoter probeerden ze namelijk de drugs te verstoppen voor de douane en dus slikten ze het een halve kilo van dat spul maar in. Inderdaad, een halve kilo veel.

LEES OOK: Vliegtuigbanner: 'Club Spance, geef ons geld terug!'

De twee waren onderweg naar Australië vanuit Azië. Ze waren al onder de radar bij de beveiliging en op het vliegveld van Melbourne opgepakt door de douane. De twee heren dachten namelijk de beveiliging te kunnen foppen en dauwden allebei een halve kilo aan keta door hun strotten heen. Helaas pindakaas, want dit plannetje werd doorzien en de junkies werden per direct achter de tralies gestopt.

Deze Australische dj slikte halve kilo ketamine door

Inmiddels is de borg van dj Kasey Taylor betaald en loopt hij (voorwaardelijk) vrij rond. Sterker nog, hij is afgelopen weekend zelfs gezien met vrienden in een hotel waar laatst ook al een buslading vol aan amfetamines, XTC, cocaïne en grote hoeveelheden aan cash gevonden was. Toevallig, toch?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws