Holy Ship! Party cruises worden steeds populairder

Thomas Keulemans | 1 juli 2016
algemeen

Party cruises winnen wereldwijd aan populariteit

Okay… Dit geloof je misschien niet, maar in Amerika is op een cruise gaan al lang geen teken meer van extreme luxe en weggelegd voor 'the rich and famous'. Natuurlijk kost het nog altijd wel aardig wat pecunia, maar cruisen is een stuk betaalbaarder geworden dan voorheen. Niets voor jou, zo'n partry cruise?

Holy Ship!

Misschien heb jij in Nederland ook wel eens een paar uurtjes op een party boat gevaren, over het IJ in Amsterdam bijvoorbeeld. Maar het kan dus echt nog gekker: een complete party cruise is in Amerika al aardig ingeburgerd, zoals de 'Groove Cruise', de 'Mad Decent Boat Party' of de 'Holy Ship! Het fenomeen werd – hoe kan het ook anders – 'uitgevonden' door de gays, die al jaren geleden begonnen met gay party cruises, waar dj's per helikopter aan boord werden gevlogen om een paar uurtjes te draaien.

Top line-up

De meeste van al deze cruises vertrekken vanaf Miami overigens, maar nu kondigt zich elders op de wereld ook een geweldige party cruise aan. 'It's The Ship' heet deze cruise, die vanaf Singapore vertrekt, met aan boord niet de minste dj's: Knife Party, Dada Life, Sander van Doorn, MaRLo, Ben Gold, Andrew Rayel en nog veel meer. 'It's The Ship' steekt van wal op 4 november, vanaf Singapore dus en zet dan koers over internationale wateren, door de straat van Malacca naar Penang, en zal 7 november weer aankomen in Singapore.

Zie je er toch maar van af? Check hier dan toch even de hele vette trailer om te zien wat er aan jou neus voorbij gaat.

Kapitein Hasselhoff 

Wie er ook aan boord zal zijn is niemand minder dan... David Hasselhoff! Ex-mister Knight Rider en Baywaytch himself dus. Als hij maar niet gaat zingen... The Sexy Sax Man, een ander fenomeen in Amerika zal ook aan boord aanwezig zijn voor enkele optredens.

Nu toch overtuigd aan boord te gaan? Check dan de website voor alle info.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws