Dillon Francis verliest identiteit op VEVO

Rick Francissen | 3 augustus 2016
algemeen

Dillon Francis, Calvin Harris & Diplo

Het is frustrerend als je met een andere naam wordt aangesproken dan je eigen naam. Dillon Francis maakte dit mee, maar dan op een veel heftigere manier. Namelijk op YouTube, waar zijn eigen naam werd vervangen door die van Calvin Harris.

Dillon Francis

De nieuwste track ‘Candy’ die Dillon Francis samen met Snappy Jit maakte kreeg ook een videoclip online op YouTube via zijn VEVO kanaal. VEVO heeft hier een schandalige fout gemaakt door Dillon Francis aan te zien voor Calvin Harris. De gefilmde reactie van Dillon is woedend en tegelijkertijd ook lachwekkend.

Niet de eerste keer

Het zit Dillon Francis wel erg tegen. Het is namelijk niet de eerste keer dat er een grote fout wordt gemaakt. Toen hij in juni voor zijn samenwerking met Lil JonGet Low’ een platina in ontvangst mocht nemen bleek dat er een spelfout op deze plaat stond. Met het nieuwste woord CERTIFACTOIN is zijn eerste platina goed verpest. Hij liet hier in zijn reactie op Facebook dan ook merken dat hij goed geïrriteerd was.

LEES OOK: Top 4 grappigste dj's op dit moment

Een klein lichtpuntje aan de hele situatie is dat Dillon Francis en Calvin Harris het in ieder geval nog wel goed met elkaar kunnen vinden, zo lijkt het tenminste op de bovenstaande foto.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws