Binnendringen bij deadmau5 wordt bestraft

Rick Francissen | 10 augustus 2016
algemeen

deadmau5

Canadese dj deadmau5 heeft zich weer op een bijzondere manier in de spotlight weten te krijgen. Een huisfeest, een ongenodigde gast en een afgeschoten telefoon zijn de elementen die de situatie vorm hebben gegeven.

Privé huisfeest

In Toronto draaide deadmau5 op een huisfeest waar een specifieke lijst van genodigden voor klaarstond. Een van de bezoekers stond niet op deze lijst en kwam volgens de dj dan ook stomdronken binnendringen en dat wordt natuurlijk bestraft.

LEES OOK: deadmau5 keert met nieuwe track terug naar roots 

Deadmau5 doen’t give a fuck

De binnendringer heeft deadmau5 een berichtje op Facebook gestuurd om te vragen of hij zijn verloren telefoon heeft teruggevonden. De reactie die hij krijgt is op zijn zachts gezegd onvriendelijk. Een telefoon met een luchtkanon het bos in schieten is dan ook een logisch gevolg volgens deadmau5.

deadmau5 reageert op Facebook

Uiteraard moet de dj ook in het openbaar nog even duidelijk maken dat de binnendringer veel te dronken was en dat hij ook nog ging vechten. Een andere bezoeker Nicholas wijst deadmau5 erop dat hij wel iets zachter had mogen zijn. Hij biedt uiteindelijk nog zijn excuses aan, voor wat het waard is.

deadmau5 op Facebook

Beeld via YourEDM

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws