Partyscene 4. 2016 nu verkrijgbaar!

Rick Francissen | 28 december 2016
magazines

Het kalenderjaar zit er alweer bijna op, de feestdagen zijn bijna achter de rug, maar bij Partyscene blijft het gelukkig daarna ook feest. Zeker nu de nieuwe editie in de winkels ligt hebben we wat te vieren. Wij nemen alvast een klein beetje door wat je kunt vinden in het nieuwe blad.

Afrojack op de cover

Allereerst zijn we erg trots op onze cover. Zoals je ziet is Afrojack dit keer de dj die je eerste blik vangt op het magazine. Hij geeft zich bloot in een uitgebreid interview over zijn succes, de manier waarop hij muziek maakt en wat voor muziek hij maakt. Wist je bijvoorbeeld dat Afrojack ook techno heeft gemaakt in zijn vroege jaren?

Natuurlijk is Afrojack niet de enige dj die we hebben geïnterviewd voor deze editie. Het Franse duo Justice komt aan het woord, jong talent Mesto hebben we gesproken en de koningin van de Duitse techno-scene, Monika Kruse staat in ons blad. Los van deze interviews brengen we je natuurlijk op de hoogte van alle gebeurtenissen uit de afgelopen periode. Wat gebeurde bijvoorbeeld allemaal tijdens het Amsterdam Dance Event dit jaar, welke tracks mag jij absoluut niet missen en wat voor dj gear is onmisbaar?

Mesto Partyscene 4

Feestjes plannen

Bij Partyscene houden wij ook wel van een feestje. We vinden het daarom ook leuk om met jullie party people in gesprek te gaan. Welke labels vinden jullie het best, welke feesten bezoeken jullie en welke genres vinden jullie nu precies het leukst? Dit lees je allemaal in de nieuwe Partyscene. Uiteraard vind je in de nieuwe editie ook weer een party agenda zodat je alvast de juiste feesten voor de komende tijd kunt uitkiezen.

Haal Partyscene in huis

Heb jij de nieuwe Partyscene nu nog niet in huis? Twijfel dan niet en bestel hem direct via de volgende pagina! Wil je naast deze editie in de toekomst altijd als eerste het nieuwste magazine bij jou op de deurmat hebben liggen? Dat kan! Abonneer daarvoor hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws